Menu
Contact met Henri

Nieuws

Aan tafel!

In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
 
 
Klik hier om de zesde editie te lezen.
 
Wilt u ook een uitgave van “Aan tafel” ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@henri.nl of bel: 0416 37 59 33.

U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
 
Aan Tafel 5 - Foodmiles en terug naar de oorsprong zijn dé items van deze editie. Inclusief een bezoek aan 'preiboer' Theo Ketels.
 
Aan Tafel 4 - Hierin vindt u onder meer het verhaal over de biologische soepen en leest u over de 'kraamkamer'van Henri.
 
Aan Tafel 3 - Een heerlijk recept voor tajine, gezonde soepen en de buffetcd.
 
Aan Tafel 2 - Een kijkje bij de Kokerij van Henri, en de Eetkamer van Oranje in het Ufkenshuis.
 
Aan Tafel 1 - Verantwoord eten, volop genieten en erwtensoep in een modern jasje.
 
 
Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Lees verder

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Lees verder

Enquéte

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Lees verder

Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Lees verder