Menu
Contact met Henri

Nieuws

Aan tafel!

In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
 
 
Klik hier om de zesde editie te lezen.
 
Wilt u ook een uitgave van “Aan tafel” ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@henri.nl of bel: 0416 37 59 33.

U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
 
Aan Tafel 5 - Foodmiles en terug naar de oorsprong zijn dé items van deze editie. Inclusief een bezoek aan 'preiboer' Theo Ketels.
 
Aan Tafel 4 - Hierin vindt u onder meer het verhaal over de biologische soepen en leest u over de 'kraamkamer'van Henri.
 
Aan Tafel 3 - Een heerlijk recept voor tajine, gezonde soepen en de buffetcd.
 
Aan Tafel 2 - Een kijkje bij de Kokerij van Henri, en de Eetkamer van Oranje in het Ufkenshuis.
 
Aan Tafel 1 - Verantwoord eten, volop genieten en erwtensoep in een modern jasje.
 
 
30.000 euro voor Kika

Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje heeft leukemie. Wij wilden haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.

Lees verder

Henri loopt de Vestingloop voor Pip en Kika

Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.

Lees verder

Henri bij Best Managed Companies van 2011

Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.

Lees verder

Henri aspergesoep bij Delifrance

Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.

Lees verder

Seizoensproduct: verse aspergesoep

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.

Lees verder