Menu
Contact met Henri

Nieuws

Aan tafel!

In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmer­kelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
 
 
 
Klik hier om de zesde editie te lezen.
 
Wilt u ook een uitgave van “Aan tafel” ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@henri.nl of bel: 0416 37 59 33.

U kunt de Aan Tafel ook online lezen. Hiervoor heeft u Adobe Reader nodig.
 
Aan Tafel 5 - Foodmiles en terug naar de oorsprong zijn dé items van deze editie. Inclusief een bezoek aan 'preiboer' Theo Ketels.
 
Aan Tafel 4 - Hierin vindt u onder meer het verhaal over de biologische soepen en leest u over de 'kraamkamer'van Henri.
 
Aan Tafel 3 - Een heerlijk recept voor tajine, gezonde soepen en de buffetcd.
 
Aan Tafel 2 - Een kijkje bij de Kokerij van Henri, en de Eetkamer van Oranje in het Ufkenshuis.
 
Aan Tafel 1 - Verantwoord eten, volop genieten en erwtensoep in een modern jasje.
 
 
Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.

Lees verder

Vier nieuwe dressings

De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.

 

Lees verder

Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Lees verder

Foodmiles

Hoeveel kilometer ligt er op je bord?

Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.

Lees verder