Nieuws

3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Für die ausführlichen Rezepte und die Kalkulation klicken Sie bitte hier.
Wie wäre es mit unserem 10-Euro-Menü in Ihrer Firma? Auf Basis der Henri-Produkte ist es ein Kinderspiel, schnell ein schmackhaftes Menü auf die Beine zu stellen. Als extra Service können Sie auch die dazu passenden Menükarten bestellen- gratis! Diese sind speziell für Ihren Gebrauch angepasst, also ohne das Henri Logo oder andere, hinzugefügte Texte, damit die Komplimente allein Ihnen gelten.
Für mehr Informationen nimmt Felice van Zanten sich Ihrer gerne an: 0031-416-375933 oder senden Sie ihr eine E-Mail.
Stamppotten met *** Beter Leven
We maken al sinds jaar en dag stamppot met enkel verse ingrediënten. Melk, aardappelen en groenten. Een beetje zout en wat specerijen - dat is het. En in de variant met spek gaat heerlijk Livar spek. Van Livar weet je: die varkentjes hebben een mooi leven gehad. Maar nu gebruiken we in onze stamppotten ook nog eens biologische melk. En dat was reden genoeg voor de stichting Beter Leven om de stamppotten maar liefst drie sterren te geven.
NIEUW van Henri: Chili sin carne
… Met gehackt van de Vegetarische Slager! Inmiddels is het grootste deel van de Nederlandse bevolking flexitariër. Dat betekent dat je gasten ook steeds vaker kiezen voor vegetarisch. Zet bijvoorbeeld Henri’s nieuwe Chili sin (sin=zonder) Carne op uw kaart. Gemaakt met Gehackt van De Vegetarische Slager. Het resultaat van deze samenwerking is zó lekker, dat je het verschil tussen ‘con’ en ‘sin’ niet eens proeft!
Doe mee en win een wildpakket met de hertenstoof!
Het wildseizoen is van start! Henri introduceert de Hertenstoof: Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries. Dit gerecht is niet alleen origineel, maar vooral héél erg lekker. Doe mee met de prijsvraag en win niet alleen de hertenstoof, maar ook nog eens de klassieke hazenpeper en wildsoep van Henri.
Stoppen Ik Kies Bewust Vinkje
Per 18 oktober 2016 heeft de overheid besloten te stoppen met het Ik Kies Bewust Vinkje. We begrijpen dit besluit en de redenen daartoe. Onze verpakkingen zijn vooralsnog wel voorzien van het vinkje: we vinden het namelijk niet duurzaam om deze direct weg te gooien. De overheid geeft fabrikanten een jaar de tijd verpakkingen aan te passen. Daarnaast wordt er een app ontwikkeld door het voedingscentrum, die de consument moet gaan helpen een gezonde keuze te maken. Wij zullen deze ontwikkeling met interesse volgen.
In de tussentijd blijven wij natuurlijk zelf ook altijd goed kijken naar zout, suiker, vetten en calorieën, want onafhankelijk van wat de overheid bepaalt, vinden wij het belangrijk dat onze gerechten gezond en voedzaam zijn.
Nieuw! Groentecurry
In de herfst vernieuwen we traditiegetrouw onze menukaart. En daarop komt een Indiase groentecurry. Een lekkere, lichtpittige Indiase curry, helemaal vegetarisch. Wat kan je ermee in de professionele keuken? We zetten wat ideeën voor je op een rij.









