Nieuws

3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Für die ausführlichen Rezepte und die Kalkulation klicken Sie bitte hier.
Wie wäre es mit unserem 10-Euro-Menü in Ihrer Firma? Auf Basis der Henri-Produkte ist es ein Kinderspiel, schnell ein schmackhaftes Menü auf die Beine zu stellen. Als extra Service können Sie auch die dazu passenden Menükarten bestellen- gratis! Diese sind speziell für Ihren Gebrauch angepasst, also ohne das Henri Logo oder andere, hinzugefügte Texte, damit die Komplimente allein Ihnen gelten.
Für mehr Informationen nimmt Felice van Zanten sich Ihrer gerne an: 0031-416-375933 oder senden Sie ihr eine E-Mail.
Nóg makkelijker zoeken!
Onze assortimentspagina is aangepast. U kunt nu nog makkelijk naar de gethematiseerde keukens klikken, én er is een betere zoekfunctie met filter bijgekomen. Neem snel een kijkje!
Verrassend vegetarisch: wortelballetjes
Heeft u ze al geprobeerd? Onze wortel'gehakt'balletjes in Thaise groene currysaus? Lekker gekruid en met een bite die een beetje lijkt op falafel. Ze zijn niet alleen lekker, u verrast uw vegetarische gast hier echt mee. Weer eens wat anders! Niet alleen geschikt op de menukaart - ook ideaal voor op een buffet. En niet-vegetariërs zullen er ook van smullen!
Lees verder Buffetten calculeren
Al weer een paar jaar helpen wij onze Henri-fans met een gratis programma om in een handomdraai digitaal buffetten te calculeren: de buffetcd. Deze heeft een facelift gehad. En... tegenwoordig is het een buffet-usb! Hebben?
Lees verder Vier de lente met asperges
Wij hebben ze! De verse, bekroonde asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Deze seizoensgroenten kunnen natuurlijk niet ontbreken nu ze volop vers verkrijgbaar zijn van de koude grond. Wij gebruiken zijn topasperges in onze gebonden, romige soep.
Lees verder Henri en Alpe d'HuZes 2015
Henri zet zich maar al te graag in voor goede doelen. We doen voor derde keer mee aan de Alpe d'HuZes actie. Onze directeur, Ad van Olphen, is in 2013 voor het eerst de berg op gegaan. Hij kreeg zoveel steun van zijn medewerkers dat er vorig jaar een compleet Henri Team ontstaan is. Daarnaast zorgen we dat alle vrijwilligers en fietsers goed én lekker kunnen eten op de berg.
Lees verder