Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.

Op veler verzoek hebben we deze gerechten opgenomen. Bruikbaar in alle keukens en valt breed in de smaak bij het publiek.

Foe yong hai, bak 2,5 kg
Chinees omelet met een heerlijke zoetzuresaus en diverse groenten.

Gehaktballen in jus, bak 2,5 kg
Oerhollandse gehaktballen (30gram) in een zeer smakelijke jus.

Kip stroganoff, bak 2,5 kg
Malse kip in een romige saus met paprika, ui en tomaat.

Keer proeven? Laat het ons weten door een e-mail te sturen of te bellen (0416-375933), dan zorgen wij dat u een monsterverpakking ontvangt.

Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
Lees verder

Vacatures
We hebben volop vacatures! Check ze hier!
Lees verder

De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder

Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder