Menu
Contact met Henri

Nieuws

Verse aspergesoep!

Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.  

Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.

Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!

Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!

Half maart bezochten we het land.

De asperges zitten nog in de grond. De grond wordt met plastic afgedekt, om de temperatuur van de grond hoger te maken, zodat de asperges eerder rijp zijn.

Inmiddels zijn de eerste verse asperges al weer geoogst. Een reden voor ons om onze heerlijke soep weer te gaan maken.

 

 Allereerst worden de asperges geschild, door een speciale schilmachine.

 

 

 

 

Dan worden ze in stukken gesneden door het bedrijf Toptuin, en bij ons aangeleverd.

 

 

Onze koks maken er een overheerlijke soep van. Kratten vol asperges gaan de soep in. 

Vervolgens wordt op de afvulafdeling de soep uit de ketel in een bak verpakt. Daarna wordt de soep teruggekoeld en op voorraad gezet.

 

 

Kijk hier naar het aspergeverhaal van Henri

Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder

E-nieuwsbrief 'Deksels Nieuws'

Sinds kort heeft de 'Aan Tafel' er een digitaal disgenootje bij: 'Deksels Nieuws'. Aan Tafel ontvangt u per post; Deksels Nieuws per e-mail. Deksels nieuws komt vaker uit dan de papieren Aan Tafel. U bent dan ook op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. U hoort als eerste wat er nieuw in het assortiment komt, of er acties zijn of nieuwe recepten.

Lees verder

Nieuwe Verpakking!

U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!

 

 

Lees verder

Nieuw: Zuid-Afrikaanse bobotie!
We kunnen niet allemaal naar Zuid-Afrika om ons elftal aan te moedigen. Maar een beetje in Zuid-Afrikaanse sferen komen, kan natuurlijk wel. Henri helpt daarbij met Bobotie, een traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht. Met o.a. rundergehakt, sperziebonen, pompoen, kerrie en citroenblad. Serveer bijv. Pita Bobotie, voor maar €1,70 inkoop per portie!
Lees verder

Nieuw: Paella en Chili con carne in 900 grams verpakking
Onze bekende - en alom geliefde - paella en chili con carne zijn er nu ook in een gemakkelijke 900 grams verpakking. Ideaal voor gebruik in de zorg of om snel te kunnen schakelen in de horeca. Omdat de verpakkingen klein zijn, regenereert u ze in een oogwenk en serveert u binnen mum van tijd een overheerlijk gerecht.
Lees verder