Nieuws

Nieuw: Zuid-Afrikaanse bobotie!
We kunnen niet allemaal naar Zuid-Afrika om ons elftal aan te moedigen. Maar een beetje in Zuid-Afrikaanse sferen komen, kan natuurlijk wel. Henri helpt daarbij met Bobotie, een traditioneel Zuid-Afrikaans gerecht. Met o.a. rundergehakt, sperziebonen, pompoen, kerrie en citroenblad. Serveer bijv. Pita Bobotie, voor maar €1,70 inkoop per portie!
Deze echt lekkere bobotie wordt door Henri verpakt in een verpakking van 1,5 kg. Dit kant-en-klare, koelverse gerecht wordt gemaakt met alleen de beste verse ingrediënten en is ook nog eens volledig clean label.
Een nieuw niveau van puur en eerlijk
“Van iets slechts kun je niets goeds maken”. Dat is de lijfspreuk van Henri-oprichter Harrie van Olphen en die wijsheid is er ook bij de volgende generatie goed in gepompt. Daarom kookt Henri zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Maar nu is Henri in het streven naar 'puur en eerlijk', één van de basiswaarden van Henri, zelfs nog een stap verder gegaan. Er is hard gewerkt aan een Clean Label assortiment – en inmiddels is al 70% van het gehele Henri assortiment volledig clean label.
Clean Label bij Henri betekent:
- vrij van synthetische en natuuridentieke E-nummers
- vrij van kunstmatige smaakversterkers (waaronder MSG)
- vrij van kunstmatige smaakversterkers (waaronder MSG)
- vrij van conserveringsmiddelen
- vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
- GMO-vrij
- vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
- GMO-vrij
Klik hier voor het Recept Pita Bobotie
Nieuw! Download de zomerprijslijst!
De zon schijnt en de lang verwachte asperges zijn er weer! De stamppotten en de erwtensoep moeten dus plaats maken. Tijd voor de nieuwe Zomer Menukaart! Download hier vast de nieuwe prijslijst, die ingaat per 10-4. Wat zijn de nieuwe gerechten op de kaart...? Een tipje van de sluier: een pittige Thaise rode viscurry, twee hippe veggie curries en natuurlijk de oesterzwamsoep!
De Reis naar de Geluksfabriek
Onze reis naar zelfsturendheid in beeld. Bij een reis gaat het niet alleen om het einddoel, maar vooral ook om de weg er naar toe, die we met z'n allen begaan zijn. Kijk je met ons mee?
Lees verder Horecava gemist?
Van 9 tot en met 12 januari stonden we op de Horecava. We introduceerden er de oesterzwamsoep, waarop we heel veel goede reacties hebben ontvangen. Niet geweest maar toch een kijkje nemen?
Lees verder STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder