Menu
Contact met Henri

Nieuws

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen

Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Pure, frisse tomatensaus met basilicum.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48
Tip: Maak een vegetarische lasagna met deze saus. Klik hier voor het recept.
 
 
Romige pastasaus volgens traditioneel Italiaans recept met kaas en spek.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48

Tip: Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle. Garneer af met gegrilde champignons en reepjes ham.

Crema di funghi
Krachtige roomsaus met veel bospaddenstoelen en champignons.
Verpakking 900 g

Adviesprijs: € 7,02

Tip: vul er canneloni mee, maak een vegetarische lasagne met de crema en gegrilde wilde paddestoelen. Of serveer met verse pasta of tortellini.

Crema salmone
Rijke pastasaus met room en verse zalm.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 5,69

Tip: lekker met penne of pappardelle. Maak een bedje van rucola en leg daar de pasta op. schenk er de warme saus over en garneer af met een roosje van gerookte zalm.

Er is weer aspergesoep!
Wij maken onze aspergesoep alleen maar met verse, witte asperges van de koude grond. En ze moeten ook nog eens Brabants zijn. Vorige week werd het seizoen geopend en konden we hem ein-de-lijk maken! Maar liefst 227 kilo asperges gingen bij ons de ketel in. De soep is -vanaf vandaag- dan ook officieel te bestellen bij je groothandel.
Lees verder

Fingerfood Recepten
Op de horecava serveerden we iets anders dan anders: een proeverij van fingerlicking fingerfood. Smakelijke kleine gerechtjes: u kunt ze serveren als party- of borrelhapje, als amuse of samen als sharingmenu. 
Lees verder voor de (gemakkelijke) recepten!

Nieuw! Sugo Melanzane
Nieuw - de sugo melanzane: een nieuwe, pure pastasaus! Vegetarisch en rijk gevuld met maar liefst 92% groenten: tomaten, ui en artisjok. En natuurlijk gestoofde aubergine: melanzane in het Italiaans. Gecombineerd met pasta serveert u gemakkelijk een verantwoord lekkere maaltijd. Ook lekker bij een vleesgerecht of bij een basis risotto. De sugo melanzane is super veelzijdig!
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder

Nieuw! Risotto Milanese
Een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een mooie basis risotto met witte wijn, roomboter, kaas en saffraan. Een prachtig gerecht naast een mooi gestoofde ossobuco, maar ook te gebruiken als basis voor creativiteit.
Lees verder