Menu
Contact met Henri

Nieuws

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen

Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Pure, frisse tomatensaus met basilicum.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48
Tip: Maak een vegetarische lasagna met deze saus. Klik hier voor het recept.
 
 
Romige pastasaus volgens traditioneel Italiaans recept met kaas en spek.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 7,48

Tip: Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle. Garneer af met gegrilde champignons en reepjes ham.

Crema di funghi
Krachtige roomsaus met veel bospaddenstoelen en champignons.
Verpakking 900 g

Adviesprijs: € 7,02

Tip: vul er canneloni mee, maak een vegetarische lasagne met de crema en gegrilde wilde paddestoelen. Of serveer met verse pasta of tortellini.

Crema salmone
Rijke pastasaus met room en verse zalm.
Verpakking 900 g
Adviesprijs: € 5,69

Tip: lekker met penne of pappardelle. Maak een bedje van rucola en leg daar de pasta op. schenk er de warme saus over en garneer af met een roosje van gerookte zalm.

Fricassée van Kemper maïskip
Een klassiek gerecht waar we met recht trots op zijn. Een romige fricassée van langzaam gegaarde vrije uitloop maïs-scharrelkip van Herman Kemper. Met champignons en shii-take van de Drunense duinboeren.
Lees verder

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas
Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.
Lees verder

Nieuw! Oosterse gerechten

Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.

Lees verder

Eco gastronomie met de helpende hand van HENRI!
Genieten van lekker eten met respect voor mens, dier en milieu. Dat is eco-gastronomie. Henri heeft steeds meer gerechten in het assortiment die uitstekend samengaan met eco-gastronomie. Nieuw, en helemaal daarop aansluitend, is de witlofsoep met Livar spek.
 
Lees verder

Nieuw van Henri! Livar stoofschotel & Spinaziestamppot

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van het Livar varken. De varkens mogen naar hartenlust rondwroeten in de kloostertuinen van abdij Lilbosch in Echt. Deze vrijheid doet het varken goed – en ook de smaak. Het prachtige vlees heeft Henri en Livar samen geïnspireerd tot een smakelijke stoofschotel.

Lees verder