Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas

Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.

Kaassoep
Soep van Mariënwaerdt landgoedkaas, met prei en ui.
Verpakking 1,5 kg, verdunning 1:1 dus 3 kg. soep k&k
Adviesprijs: € 11,62

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Op landgoed Mariënwaerdt wordt goed geboerd. Van de opbrengst van de akkers en van de biologische groente- en fruitteelt in de oude moestuin van Huize Mariënwaerdt worden diverse delicatessen bereid, naar oud Mariënwaerdtse recepten. Pure producten met karakter en een volle smaak, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Kaassoep
De EKO melk van de koeien van Marienwaerdt wordt gezuiveld tot biologische Landgoedkaas. De koeien grazen op onbespoten weilanden – en dat garandeert een volle en (h)eerlijke smaak. Geen wonder deze kaas bijzonder in trek is bij fijnproevers.
De jonge landgoedkaas wordt door Henri gebruikt in de kaassoep. Die krijgt daardoor een heerlijke, volle en rijke smaak.
 
Meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Geschnetzeltes in Michelin Style
Kleur! Wat een knaller van een gerecht! Chef Chiarini heeft weer een prachtig gerecht voor ons gecreëerd. Met zoveel kleur moesten we meteen denken aan Carnaval hier. Wat ziet u terug op het bord? Aardappelpuree en geschnetzeltes van Henri, wintertruffel, chips van cassave, paarse tuinkers, borage-cress, druppels van saffraancoulis, tomatencoulis en basilicum coulis. Dit gerecht zelf maken is dus heel goed te doen!
 
Lees verder

Aspergenieuws!
Vanmorgen namen we even een kijkje bij teler Walter Gubbels uit Helvoirt. Samen met zijn broer Ton runt hij het bedrijf dat voor ons de asperges verzorgt. En hij verzorgt ze zeker! 
Op dit moment gaat de folie over de klaargemaakte aspergebedden. Deze folie zorgt met de zwarte kant naar boven voor meer warmte voor de 'koude grond' asperges. Daar gaan ze van groeien! Straks als de witte kant naar boven gaat, wordt het zonlicht weerkaatst en remt het juist het groeiproces. Deze folie is trouwens heel duurzaam en gaat wel zo'n 10 jaar mee!
 
Bekijk de foto's

Benefietavond Team Henri voor Alpe d’HuZes
Op 5 juni neemt Team Henri deel aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF organiseert Monica Hoogmoed van de verkoop binnendienst, op zaterdag 29 maart een benefietavond in Utopia (Voorste Venne) te Drunen. Tijdens deze avond zullen diensten en producten worden geveild ten bate van het Team. Op deze manier wil Monica haar steentje bij dragen, aangezien ze het niet ziet zitten de berg zelf op en af te fietsen.
Lees verder

Vierkantsverwaarding: van kop tot staart
Respect voor dier en milieu. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Henri en Eco Fields. Henri maakt culinaire kant-en-klare gerechten. Met alleen de beste ingrediënten - bijvoorbeeld van het biologische vlees van de Veluwse runderen van Eco Fields. Gezamenlijk zochten wij naar een ideale vierkantsverwaarding van het dier: het optimale gebruik van kop tot staart.
Lees verder

Henri op HorecaEvenTT

Welkom!
Aanstaande maandag is het weer zover: Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen! Uiteraard zijn wij ook dit jaar van de partij. René de Lange, uw accountmanager verwelkomt u op onze stand: 3350. En we hebben een leuke actie!
 
Lees verder