Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Kaassoep met Mariënwaerdt landgoedkaas

Op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt grazen koeien met alle vrijheid en ruimte. Van hun melk wordt heerlijke biologische kaas gemaakt. Henri gebruikt dit romige ingrediënt voor een compleet nieuwe, smakelijke kaassoep.

Kaassoep
Soep van Mariënwaerdt landgoedkaas, met prei en ui.
Verpakking 1,5 kg, verdunning 1:1 dus 3 kg. soep k&k
Adviesprijs: € 11,62

Heerlijkheid Mariënwaerdt
Op landgoed Mariënwaerdt wordt goed geboerd. Van de opbrengst van de akkers en van de biologische groente- en fruitteelt in de oude moestuin van Huize Mariënwaerdt worden diverse delicatessen bereid, naar oud Mariënwaerdtse recepten. Pure producten met karakter en een volle smaak, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Kaassoep
De EKO melk van de koeien van Marienwaerdt wordt gezuiveld tot biologische Landgoedkaas. De koeien grazen op onbespoten weilanden – en dat garandeert een volle en (h)eerlijke smaak. Geen wonder deze kaas bijzonder in trek is bij fijnproevers.
De jonge landgoedkaas wordt door Henri gebruikt in de kaassoep. Die krijgt daardoor een heerlijke, volle en rijke smaak.
 
Meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Kalfsragout met Eco Fields biologisch kalfsvlees

Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Deli XL Pastasausactie!
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder

Henri introduceert Ultraverse maaltijden op de Zorgtotaal
Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt en dat proef je!
Lees verder

Nieuw: rode wijnsaus
Vele, vele verzoeken ontvingen we. Of we een goede, verse rode wijnsaus wilden maken. Onze Mark Beniers ging aan de slag met accountmanager René de Lange en zij kwamen tot een prachtige, krachtige rode wijnsaus.
Lees verder

2013: een jaar om aan te pakken!
We zouden het bijna vergeten: de beste wensen voor u en uw bedrijf! Dat we dit jaar samen weer mooie dingen mogen beleven, op naar een goede omzet voor u en vele tevreden gasten. Wij hebben wat creatieve tips voor u hoe u deze kunt bereiken.
Lees verder