Nieuws

Nieuw! Oosterse gerechten
Drie smakelijke nieuwkomers uit de Oosterse keuken: malse babi ketjap, vegetarische tjap tjoy en een mooie, in kokosmelk gestoofde rendang daging.
Babi ketjap
Heerlijk malse reepjes varkensvlees in een zoete, kruidige ketjapsaus.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 23,43
Rendang daging
In kokosmelk gestoofd rundvlees, naar Indonesisch recept.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 24,70
Tjap tjoy
Vegetarische wokschotel met o.a. taugé, wortel, paksoi en Chinese kool.
Verpakking 2,5 kg.
Adviesprijs: € 16,15
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd! En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.









