Menu
Contact met Henri

Nieuws

We hebben een winnaar!

In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.
Onze René de Lange, accountmanager in het Noorden, overhandigde Jaap Zijlstra zijn prijs: het streekkookboek 'Raapsteeltje' van Simone Kroon.
 
We hebben regelmatig nieuws, trends en acties op twitter. Dus volg ons ook op twitter: @HenriBV!
 
En wilt u ook een kookboek winnen? Doe dan mee aan onze wildreceptenwedstrijd!
Thaise gele curry
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen. Een van onze nieuwste producten is Thaise gele curry. Een heerlijk kruidig gerecht van tilapiafilet in een Thaise saus met courgette, aardappeltjes, wortel en paprika.
Lees verder

Nieuw! Linzencurry
Vegetarisch én glutenvrij
Linzen hebben de toekomst. Deze gezonde peulvrucht zit barstensvol goede voedingsstoffen. Linzen bevatten veel vezels, zijn rijk aan eiwitten en vitamine B. En lekker! Vooral in onze nieuwe linzencurry: een kruidig gerecht uit de Indiase keuken. Bovendien is dit gerecht ook nog eens glutenvrij en vegetarisch.
Lees verder

Verse boerenkool oogst staat onder druk!
Bij Henri werken we met ingrediënten van het seizoen. Dat is lekkerder, gezonder en duurzamer. Maar helaas hebben we dan ook te maken met de natuur...
Lees verder

Verse aspergesoep
We hebben dé lekkerste verse aspergesoep nu ook beschikbaar voor de horeca, in grootverpakking! Handig voor take-away en bezorgen, of voor straks op je kaart. Je bestelt hem vanaf nu bij je horecagroothandel!

Lees verder

Winterassortiment vanaf 11-10-21
Het wordt weer frisser: de herfst is duidelijk 'aan'. Met de komst van de herfst introduceren wij zoals altijd ons herfst/winterassortiment. Je kan o.a. onze stamppotten en erwtensoep dus weer bestellen!

Download hier direct de laatste versie of lees verder voor alle wijzigingen. 
Lees verder