Menu
Contact met Henri

Nieuws

Wildseizoen van start

Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
Henri maakt elk jaar speciaal voor het wildseizoen drie handige basisgerechten waar je alle kanten mee op kunt.
 
Allereerst de wildsoep. Een heerlijk romige soep met haas en hert. Een mooie soep om zo op de kaart te zetten. Desgewenst kan je de soep voorzien van een romige cremelaag, zodat het een cappuccino lijkt. Of schep de soep in ovenvaste soepkommen en leg er een plak bladerdeeg op, met wat rozenmarijn. Even afbakken en je hebt een prachtig resultaat.
 
Een ander prachtig product is de hazenpeper. Al jarenlang traditiegetrouw met het wildseizoen bij Henri op de kaart. Langzaam gestoofd hazenvlees in een saus met rode wijn. Natuurlijk lekker met een taartje van aardappelpuree en rode kool. Of bak koekjes van zuurkool en combineer die met de hazenpeper. Kijk hier voor het recept.
 
Henri's derde seizoensfavoriet is de wildragout. Een mooi romige ragout van haas en hert. Maak bijvoorbeeld een bakje van filodeeg, door de filodeeg af te bakken op een omgekeerd kommetje. Schep hierin de wildragout.
 
Heeft u een leuk recept met een van onze wildgerechten? Twitter (@henribv) of mail uw creatieve idee naar ons en u maakt kans op het hippe kookboek Wild & Gevogelte van kok/foodstylist Claartje Lindhout.
Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Lees verder

WEBSHOP ???????????????? ???????? ???????????????????? ????????????????????
Het wordt koud...
????
Dat wordt volle bak sneeuw- en misschien ook wel ijspret! Daarom hebben we nu deze actie voor je: nu de erwtensoep voor maar ????,???????? in onze webshop. En met de code KOEKENZOPIE krijg je, bij je snert óók nog eens ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ter waarde van 5,- !!
Lees verder

Lekker natuurlijk & bewuste keus
Met Henri Portie bieden we smakelijk gemak - per portie. Naast gemakkelijke maaltijdcomponenten hebben we ook Lekker Natuurlijke éénpersoonsmaaltijden. Gemaakt met liefde en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, en vanaf nu ook een bewuste keuze en voorzien van het Ik Kies Bewust vinkje!
Lees verder

Download & print het Kerstmenu

Dat is handig! Download het Kerstmenu, print het en klaar! Wilt u aanpassingen maken? Neem contact met ons op - dan passen we het voor u aan!
Lees verder

Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Lees verder