Menu
Contact met Henri

Nieuws

Terrabites Gezonde kroketten van GRO Holland genomineerd

Leuk nieuws van onze klant GRO Holland. TerraBites, de gezonde kroket van duurzame oesterzwammen van GRO Holland is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2012. Hiermee sleept GRO voor het tweede achtereenvolgende jaar een nominatie in de wacht!

TerraBites is één van de vier genomineerden in de categorie Food & Beverage. Op maandag 9 januari 2012 maakt de jury de winnaars bekend tijdens de officiële opening van de Horecava.

Uniek voor de Horecava Award is dat GRO met een eigen product voor de tweede keer is genomineerd. Uit het persbericht van de Horecava: "Opvallend: de winnaar van de Horecava Duurzaamheidsaward 2011 (oesterzwammen gekweekt op koffiedik) sleepte weer een nominatie binnen. Nu met duurzame snacks, waarin de oesterzwammen zijn verwerkt."
Het juryrapport zegt over de gourmetsnack: "Mooie ambachtelijke uitstraling en mooi zuiver van smaak."

De kroket met de oesterzwam als hoofdingrediënt is ontwikkeld door Eric Swaghoven, meesterkok van restaurant met Michelin-ster Valuas in Venlo.

TerraBites is het eerste product dat is geproduceerd met de duurzame oesterzwammen van GRO Holland. Overige producten die momenteel in ontwikkeling zijn, zijn kant-en-klare broodjes met oesterzwam en gegrilde groenten (in samenwerking met de Hogere Hotelschool Den Haag) en twee vegetarische soepen (een KoKreatie met ons).
Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder

Kemper Kip als beste uit de test

De Consumentenbond heeft verschillende (consumenten) kipfilets getest op versheid, aanwezigheid van de bacteriën ESBL en campylobacter en tot slot het dierenwelzijn. De Bio+ kip, oftewel de kip van Kemper, kwam als beste uit de bus! Een mooi bewijs dat de goede zorg voor het dier ook echt een beter product oplevert.

Lees verder

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Lees verder

Proost met Henri op het nieuwe jaar!

Met een Soup Rocks! soepcocktail tijdens de Horecava.

Met soep kunt u alle kanten op. Het is lekker als tussendoortje of bij de lunch. Of goedgevuld als maaltijdsoep. En wij hebben daar nóg een idee aan toegevoegd: De Soepcocktail!

Lees verder