Menu
Contact met Henri

Nieuws

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Eind deze week staat wellicht de schaatstocht der schaatstochten op het programma: de Elfstedentocht. Alle hotelkamers in Friesland zitten al vol - en ook de koelingen - iedereen is chocolademelk en erwtensoep aan het inslaan.

Ook in andere delen in het land worden volop schaatstochten georganiseerd. Hier in Brabant bijv. de Biesboschtocht, die we sponsoren. Daarvoor alleen al hebben we twee pallets erwtensoep gereserveerd. Maar ook voor alle andere 'koek & zopies' staan onze ketels op dit moment op het vuur: deze week maken we sowieso maar liefst 6.000 liter erwtensoep en wie weet nog meer!

Gelukkig hebben we ook nog genoeg op voorraad, dus u kunt de erwtensoep volop bestellen bij uw horecagroothandel. Maar wees er wel snel bij, voor u het weet is iemand anders u voor! En zoals u wellicht al weet, is onze erwtensoep 100% clean label. Geen chemische e-nummers etc. dus. Puur natuur, vers én gemaakt met Livar schoudervlees en -spek.  Niet alleen genieten - maar ook echt gezonde energie voor de spieren!

Klik hier voor meer informatie over onze erwtensoep.
 
Koek en Zopie Actie!

Wij helpen graag Koek & Zopies die werken met Henri erwtensoep. Daarom deze actie: bij bestelling van twee bakken van onze erwtensoep krijgt u 25 (disposable) soepbekers en lepels GRATIS!
 
Interesse? Neem direct contact op met Felice van Zanten voor de voorwaarden: 0416-375933 (tussen 8.30 en 17.00 u.) Zolang de voorraad strekt...

Drei neue Produkte
Drei köstliche Neuheiten. Drei würdige Repräsentanten ihrer jeweiligen Küche.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai.  Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Lees verder

Nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.

Lees verder

3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Lees verder

Henri bittet 'Zu Tisch'!
Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Lees verder

De culinaire winter is weer aangebroken
Voor Henri is de Culinaire Winter weer aangebroken... U kunt weer genieten van onze wildgerechten, wildsoep en wildsaus. En ook de stamppotten, de erwtensoep en de bruine bonensoep zijn weer volop te bestellen.

Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Lees verder