Nieuws
Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Maak nu kennis met onze producten voor de aspergekaart:
We maken deze soep volledig met verse asperges, stuk voor stuk afkomstig van het Brabantse land. Het bedrijf 'de Brabantse Wal' van Corné Ooms uit Ossendrecht zorgt dat de asperges keurig geschild worden, zodat u botermalse asperges in de soep proeft.
De soep wordt geconcentreerd geleverd, zodat de verpakking van 1,5 kg. u 3 liter soep oplevert.
De hollandaise is een prachtig uitgebalanceerde, culinaire saus. We willen niet opscheppen, maar het is eigenlijk gewoon de beste kant-en-klare hollandaisesaus die te koop is. U combineert de saus op klassieke wijze met asperges, ei en ham. Maar de saus is ook een mooie begeleider van diverse vissoorten. Of maak er bijv. 'eggs benedict' mee.
Wilt u een gratis monster ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: fvanzanten@henri.nl of bel Felice van Zanten: 0416-375933.
Wildseizoen van start
Vorige maand werd officieel het wildseizoen geopend. Maar weertechnisch leek het wel zomer. Nu is het moment om wild weer op de kaart te zetten! En dat hoeven geen ingewikkelde gerechten te zijn. Doe wat inspiratie op met onze recepten!
We hebben een winnaar!
In onze e-mailing hadden we een kleine wedstrijd: onder onze nieuwe twittervolgers verlootten we een kookboek. De prijs is gewonnen door dhr. Zijlstra van Eetcafé de Visserman uit Stavoren.
Download nu de nieuwe prijslijst!
Inmiddels is Henri weer volop bezig met de voorbereiding van het winterseizoen. Wilt u weten wat wij op vanaf 1 oktober allemaal op onze wintermenukaart hebben staan? Download hier de nieuwe prijslijst of vraag hem aan.
De soep van Henri op Schiphol
Onze eerste echte Henri soepenbar is geopend! Hij is te vinden op Schiphol. Samen met HMShost, cateraar van Schiphol, ontwikkelden we deze prachtige soepenbar. Elke dag kunt u er genieten van drie verse soepen.
Volg ons op Twitter!
Henri volgt de trends op de voet. En wat we tegenkomen, delen we graag met u! Daarom heeft Henri nu ook een Twitteraccount: @HenriBV. Als u zich deze week aanmeldt, maakt u kans op het (streek)kookboek 'Raapsteeltje' van Simone Kroon. We verloten het boek onder de nieuwe followers van deze week!