Menu
Contact met Henri

Nieuws

De beroemde chef Gianfranco Chiarini bij Henri

Het bruist van de culinaire inspiratie in onze afdeling productontwikkeling. Want met trots kunnen wij melden dat onze afdeling productontwikkeling deze zomer versterkt wordt door de beroemde Italiaanse chef Gianfranco Chiarini. Gedurende 4 maanden zal hij met ons mee in de pannen kijken.
Wereldwijd beroemd
Een beknopte samenvatting (het is namelijk te veel om op te noemen): 
Het begon allemaal in Venezuela, waar Gianfranco de opleiding aan het Instituto Gastronomica de Caracas volgde. Hierna is hij werkelijk de hele wereld afgereisd om zijn culinaire kennis op te doen. Hij heeft met meerdere sterrenchefs gekookt met *, ** en *** Michelin sterren. In het begin van 2000 vertrok Gianfranco naar het Midden Oosten voor een nieuwe uitdaging en werkte voor de ‘Intercontinentel hotels’ in Oman. Vanaf die periode begon hij al een gedeelte van zijn tijd te spenderen aan consultancy. Na Oman kwam Koeweit, waar hij in meer dan 50 kookshows schitterde op TV. Zijn culinaire reis ging verder naar Spanje, Ierland, Groot-Brittannië, Afrika, Azië, Australië, Nieuw Zeeland en Oceanië. Vele beroemdheden hebben van de gerechten van Gianfranco mogen genieten.
 
Door deze culinaire tocht door de wereld heeft Gianfranco een schat aan ervaring opgedaan over de meest uiteenlopende kooktechnieken, smaken en culinaire trends. In januari 2011 kon hij dan ook zijn eerste kookboek lanceren: “The new renaissance of Italian Fusion Cuisine 1.0 “. Gevolgd door het tweede boek van deze serie in november 2011  “The Pearl” en zijn derde boek in april 2012 “Ferrara, The Hidden Culinary Jewel 1”
  
Voor meer informatie, kijk op zijn website: www.executivechefgianfrancochiarini.com
 
  
Gianfranco en Henri
Begin juni kwam Gianfranco op bezoek bij Henri als vriend van onze culinaire productontwikkelaar Leon van der Heijden. Het klikte meteen met het bedrijf en de familie van Olphen. En zo ontstond een goede basis voor samenwerking.
Gianfranco brengt Henri verder in de zoektocht naar Pure Smaak. Want ook Gianfranco is een groot aanhanger hiervan. Regelmatig laat hij weten: “Less is more”. Hij weet de juiste ingrediënten te combineren en de juiste kooktechnieken in te zetten. Hij gebruikt de echte smaakcomponenten uit de natuur. Dit heeft al geresulteerd in waardevolle inzichten en verbeteringen, maar we blijven iedere dag leren. Dat is ook het mooie van dit vak.
 
   
 
Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder