Nieuws

Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Onze hybride maaltijdcomponenten:
- Kip Tandoori: Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en diverse groenten.
- Kippenragout: Romige ragout met kippenvlees en verse champignons.
- Toscaanse Gehaktballetjes: Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
- Gehaktballetjes in Ketjapsaus: Gehaktballetjes in een traditionele zoete ketjapsaus.
- Boeuf stroganoff: Farm Fields rundvlees en plantaardig rundvlees in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons, op lage temperatuur gegaard. Vanaf 7 april beschikbaar op de nieuwe zomerkaart!
.png)
Onze hybride gehaktballetjes bestaan uit een combinatie van gehakt en diverse groenten zoals zeewier, wortel, ui etc. Er wordt minder vlees verbruikt en meer groenten worden in
het gerecht verwerkt.
Voor de tandoori en ragout wordt kippendij en plantaardige kip gebruikt. We behouden dezelfde kwaliteit en smaak, maar laten een impact achter op het milieu.
Duurzaamheid zonder Concessies
Met de lancering van deze hybride producten verlagen we niet alleen de vleesconsumptie, maar ook de CO2-uitstoot. Dankzij de integratie van plantaardige ingrediënten hebben onze gerechten een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk. We meten sinds kort de PS impact score van onze producten en zien een drastisch verschil, wat ons stimuleert om verder te innoveren op het gebied van duurzame
voeding.
.png)
Bij Henri blijven we ons inzetten voor voedselinnovatie zonder compromis. We geloven dat bewuste keuzes niet ten koste hoeven te gaan van smaak en kwaliteit. Onze hybride lijn is een belangrijke stap richting eten met een geweten, genieten en duurzaamheid in één.
Benieuwd naar onze nieuwe Hybride producten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hybride productlijn en wilt u zelf de voordelen en smaken ervaren? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om samples aan te vragen.
.png)
Bij Henri blijven we ons inzetten voor voedselinnovatie zonder compromis. We geloven dat bewuste keuzes niet ten koste hoeven te gaan van smaak en kwaliteit. Onze hybride lijn is een belangrijke stap richting eten met een geweten, genieten en duurzaamheid in één.
Benieuwd naar onze nieuwe Hybride producten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hybride productlijn en wilt u zelf de voordelen en smaken ervaren? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om samples aan te vragen.
Down to Earth met een snufje gemak
Henri op FI Days Outdoor
23 en 24 juni stonden we weer paraat met het Henri-team op Food Inspiration Outdoor in Ede.
Met het thema ‘Down to Earth’ laten we zien hoe Henri dicht bij de praktijk blijft – bij de mensen, bij de keuken, en bij de aarde. Geen poespas, gewoon goed eten met geweten. Want écht Down to Earth zijn betekent luisteren naar de markt én verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst van voedsel.
Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Lees verder Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder