Gehaktballetjes in ketjapsaus
Gehaktballetjes in een traditionele zoete ketjapsaus.
- Henri artikelnummer41373
- Verpakkingseenheid2,5 kg
- Verdunningk&k
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen, met heet water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 70 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 70 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.