Menu
Contact met Henri

Nieuws

Glutenvrij gemak

Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Wij hebben er ons in verdiept, en kunnen de garantie geven dat uw gasten met glutenintolerantie onze glutenvrije gerechten met een gerust hart kunnen eten. Om een voorbeeld te noemen: bij onze kruidenafdeling hebben ze speciale 'glutenvrij-scheppen' waar ze de kruiden mee afwegen. Zo kan het nooit voorkomen dat er toevallig gluten van een vorig gerecht aan het nieuwe blijven plakken.
 
Het mooie aan de glutenvrije gerechten is, dat u uw andere gasten niks anders hoeft voor te schotelen. Want het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten, uit ons standaard assortiment. Onder assortiment filtert u op glutenvrij voor een overzicht. Of klik hier.
 
Maak bijvoorbeeld een volledig glutenvrij Oosters buffet:
 
Soepen:
- Chinese tomatensoep
- Thaise kokossoep met kip

Hoofdgerechten:
- Babi pangang
- Thaise groene cuury
- Thaise gele curry
- Basmatirijst
- Nasi goreng vegetarisch

Of een wereldbuffet:

Soepen:
- Biologische pompoensoep
- Marokkaanse kikkererwtensoep

Hoofdgerechten:
- Tajine
- Tikka masala
- Jambalaya
- Paella
- Lamsschotel
- Witte rijst

We hebben zelfs een aantal gerechten, die ook nog eens vegetarisch zijn. Dus zelfs uw meest veeleisende gast kunt u bedienen, en Henri heeft het lastige denkwerk voor u uitgevoerd! In deze lijn hebben we zelfs (op verzoek uit de markt) een speciaal product gelanceerd: de nasi goreng vegetarisch. Deze is dus ook nog eens glutenvrij! En dit geldt ook voor onze nieuwe soepen Marokkaanse kikkererwtensoep en Biologische pompoensoep.

Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder

Nieuw! Soto ajam – Indonesische kippensoep
Nieuw in ons assortiment: soto ajam. Een Indonesische rijkgevulde, kruidige soep met taugé, ui, rijst en twee sterren beter leven Kemper kip. Je proeft citroenblad en sereh. Deze bijzondere soep werd ontwikkeld door Kristy, derdejaars studente Fooddesign aan de HAS in Den Bosch.
Lees verder

Henri in sterrenstijl deel 1: Kalfsragout Eco Fields
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet. We vroegen de Italiaanse sterrenchef Gianfranco Chiarini zich eens uit te leven met onze koelverse soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Een feest voor hem: “I love to work with these lovely fresh, pure food by Henri. I think Henri has the best convenience in Europe.”
Lees verder

Enquéte

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Lees verder

Aspergesoep met Brabantse asperges!
Speciaal voor uw gasten hebben we onze uiterste best gedaan. We hebben namelijk nú al onze culinaire aspergesoep, met verse, Brabantse asperges. Zodat u deze -traditiegetrouw- met Pasen al op de kaart kunt zetten.
Lees verder