Menu
Contact met Henri

Nieuws

Deli XL Pastasausactie!

Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een romige carbonarasaus of paddenstoelensaus, boordevol verse champignons en paddestoelen? Of probeer de quattro formaggi eens, met Gouda, Danish blue, mascarpone en grana padano. Met deze culinaire topsauzen kunt u alle kanten op!
Bolognesesaus
Italiaanse tomatensaus, gemaakt met verse groenten, goed gevuld met rundvlees
Verpakking: 3 kg

Tip: Maak eens lasagna met deze saus.
 
Carbonarasaus
Romige pastasaus volgens traditioneel Italiaans recept met kaas en spek.
Verpakking: 1,5 kg

Tip: Heerlijk met bijvoorbeeld tagliatelle. Garneer af met gegrilde champignons en reepjes ham.


Paddenstoelensaus

Krachtige saus boordevol verse champignons, kastanje champignons, oesterzwammen en shii-take.
Verpakking: 1,5 kg


Pomodorisaus

Frisse tomatensaus met paprika, champignons, ui en sperziebonen.
Verpakking: 1,5 kg


Quattro Formaggisaus

Romige saus met Goudse kaas, Danish blue, mascarpone en Grano Padano.

Verpakking: 1,5 kg

Update prijslijst 22-2-21
Vanwege de sluiting van de horeca, hebben wij helaas ons horeca assortiment ook weer enigszins in moeten krimpen, net als tijdens de vorige lockdown. Het grootste deel is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling. Download hier direct de laatste versie van de prijslijst, of lees verder wat de precieze wijzigingen zijn.
Lees verder

Nieuwe zomerprijslijst
Het wordt langzaamaan weer wat warmer: de lente kondigt zich aan. En aangezien wij met het seizoen meekoken, verandert ook onze kaart. Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier direct de prijslijst. 

Lees verder

Nieuwe prijslijst
We hebben per 6 februari onze verkoop adviesprijzen aangepast. Download hier de prijslijst. 

Lees verder

Download het winterassortiment 22/23
Met de komst van de herfst gaan wij naar ons herfst/winterassortiment. Dat betekent dat onze rijkgevulde, stevige erwtensoep er weer is. Maar ook onze pompoensoep en natuurlijk de stamppotten. Én de hazenpeper van gestoofde haas van Hollands Wild. 

Lees verder

Blog: minder waste
Vanaf vandaag start de Verspillingsvrije Week. Niemand wil voedsel verspillen. Niet alleen omdat het geld kost. Je hebt er ook tijd en moeite ingestoken. En buiten dat, het is natuurlijk ook gewoon belangrijk; prettiger voor je geweten en beter voor de planeet. Er zijn best wat oplossingen om je waste tegen te gaan. Naast efficienter werken kan je je creativiteit inzetten. We hebben wat denkrichtingen op een rijtje gezet: doe er je voordeel mee!
Lees verder