Menu
Contact met Henri

Nieuws

Enquéte

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen natuurlijk graag weten wat uw wensen zijn. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Henri is op dit moment bezig met het restylen van de website. Wij willen de website graag zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Daarom vragen wij u onderstaande korte vragenlijst in te vullen. We zijn benieuwd naar uw mening en ideeën. Wat zoekt u op onze site? Wat vind u interessant? De resultaten nemen we mee in het ontwerp van de nieuwe site.

Sinds eind augustus loopt Anika Pullen, student van de opleiding Marketing en Communicatie op het Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch stage bij ons op de afdeling Marketing & Communicatie. Zij heeft de opdracht vanuit school gekregen om tijdens haar stage een marktonderzoek te doen. Daarom is zij hiermee aan de slag gegaan. Benieuwd wat Anika nog meer heeft gedaan tijdens haar stage? Kijk op haar verfrissende blog.

Alvast bedankt voor uw moeite!

De link naar de enquête: www.thesistools.com/web/?id=323191

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
 
 
Lees verder

Maak van uw bedrijf een sterrentent!
Deze week, van maandag 21 tot en met zaterdag 26 oktober, organiseert de Dierenbescherming, de Beter Leven Week. In samenwerking met vele enthousiaste partners - waaronder wij. Het thema: Genieten met sterren. Wist u dat wij maar liefst 7 gerechten hebben die gecertificeerd zijn? Waaronder nu ook onze goulash - met maar liefst 3 sterren. Zo zet u gemakkelijk sterrengerechten op uw kaart.
Meer over Beter Leven

Kerstmenu
Inspiratie! Henri heeft voor u een Kerstmenu samengesteld. Hierbij kunt uw gast kiezen uit onze heerlijke wildgerechten. Denk  aan onze klassieke wildsoep of hazenpeper. Maar ook onze vegetarische linzencurry is van de partij. En – wat handig! – u kunt zelf het menu printen en desgewenst door ons aan laten passen. De recepten vindt u hier. Henri, uw helpende hand in de keuken!
Lees verder

Doe mee aan de WK actie!
Doe je al mee aan onze WK actie? Meedoen is simpel, en je maakt kans op een WK buffet voor 20 personen! 
Wat moet je doen?
Lees verder