Menu
Contact met Henri

Nieuws

Steun Team Henri voor Alpe d'HuZes

Vorig jaar nam Ad van Olphen, onze directeur, deel aan de Alpe d’HuZes. Hij verloor vrienden en familie aan kanker, en besloot voor hen de Alpe d’Huez te trotseren. Om hen te herdenken en te eren, en daarnaast geld op te halen ten behoeve van het KWF. Ons bedrijf steunde zijn prestatie door op en onder de berg te helpen met de catering: zowel met een team van 5 man als met héél veel heerlijks om de sporters en hun supporters te voeden en hen letterlijk energie te geven.

Tijdens de Kerstspeech haalde Ad zijn verhaal aan, en vertelde hoe hij geroerd was door de enorme steun vanuit de medewerkers van Henri. Dankzij deze hartverwarmende speech werden er een aantal mensen aangestoken om óók de berg te gaan bedwingen. En zo werd Team Henri geboren.
 
Iedereen kent wel iemand met kanker in zijn eigen familiekring. Ook binnen ons bedrijf hebben we klappen gekregen. Zo heeft Ton van de TD huidkanker. En Mieke van de verkoop binnendienst moet vechten tegen melanoomkanker. 
 
Er is 1 miljard nodig is om van kanker een chronische ziekte te maken. 
Zet dat bedrag tegenover het bedrag wat het redden van de banken heeft gekost… dan moet dit toch te doen zijn?!
 
Inmiddels is er voor Team Henri een benefietavond georganiseerd, waarbij meer dan 3.800 euro is opgehaald. Maar dat is nog niet genoeg! Daarom willen we u vragen uw steentje bij te dragen. Samen gaan we voor die 1 miljard!
Het maakt niet uit of u Ad, Jöran, Marty of Kelly een warm hart toedraagt. We hebben 1 rekening geopend en verdelen het geld over hen en team Henri: NL91ABNA0431192634
 
U ontvangt van ons een bevestiging van uw gift, die u nodig heeft voor uw administratie. U kunt, zoals u waarschijnlijk weet, namelijk uw bijdragen aan goede doelen (met ANBI registratie) aftrekken bij de belasting.

Kijk nog even de beelden terug van de catering vorig jaar:
 
 
Allergenen in Foodservice
U heeft er vast van gehoord. Vanaf 13 december 2014 moet u beschikken over allergeneninformatie, en deze kunnen geven aan uw gasten. Wat wordt er straks van u verwacht? We zetten het voor u op een rijtje.
 
Lees verder

Demi glace Michelin style
Het laatste gerecht waar sterrenchef Gianfranco Chiarini mee aan de slag is gegaan, is de demi glace. Een prachtige basis voor diverse sauzen en jus. Hij koos ervoor om het product geconcentreerd te laten zien, en daarnaast de tot jus verdunde variant te gebruiken.
Lees verder

Aspergeproeverij
Wij kijken ze bijna de grond uit. Met het prachtige weer van vorige week hebben we zin in asperges! We willen u graag inspireren met tips en recepten. Dat doen we met een speciale Aspergeproeverij, hier in Drunen, op een steenworp van de aspergebedden. Wilt u erbij zijn?
Lees verder

Buffetcd - korte enquête
Een aantal jaar geleden maakten wij een overzichtelijk calculatieprogramma waarmee u in een handomdraai buffetten calculeert: de buffetcd was geboren. Maar aangezien deze buffetcd ook ouder wordt, is hij toe aan een update. Daarom doen wij nu een onderzoek naar uw wensen. Vult u voor ons even de enquête in? Het kost u maximaal 2 minuten.
 
 
Lees verder