Nieuws

Vier de lente met asperges
Wij hebben ze! De verse, bekroonde asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Deze seizoensgroenten kunnen natuurlijk niet ontbreken nu ze volop vers verkrijgbaar zijn van de koude grond. Wij gebruiken zijn topasperges in onze gebonden, romige soep.
Gebroeders Gubbels
Walter en Ton Gubbels hebben sinds 2000 de aspergekwekerij van hun vader overgenomen. Het bedrijf aan huis is gevestigd in Helvoirt. Walter en Ton vertegenwoordigen dit bedrijf als derde generatie. De kwekerij bestaat dus al ruim 100 jaar en dat zorgt voor veel ervaring. Gubbels is dan ook meerdere keren in de prijzen gevallen. Ze hebben de beste asperges van Brabant. Aspergesoep
Wij maken er een fantastische aspergesoep mee. Bijzonder vanwege de unieke samenwerking in restverwerking en daarnaast vanwege de extreem lage foodmiles. En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens over de smaak gehad.Walter Gubbels vertelt het in onderstaand filmpje:
Altijd vers
De asperges van Gubbels gaan na het schillen gegarandeerd dezelfde dag nog bij ons in de pan. Dit is mogelijk doordat ze al gesneden worden bij Gubbels zelf. Hier hebben zij een speciale schilmachine voor.De aspergevelden liggen hier ongeveer zes kilometer vandaan. Zo houden wij dus niet alleen onze foodmiles laag maar vooral ook de kwaliteit van de ingrediënten hoog. Want de asperges zijn hierdoor supervers!
Varieer
Met asperges kan je volop variëren. Gebruik je creativiteit! Onze Hans en René hebben al flink hun best gedaan. Hun verrassende recepten vind je hieronder:• Proeverij van Brabantse asperges
• Huzarensalade à la flamande
• Rollade van asperges
Brabantse aardappelsoep - nu met Livar spek
Henri's Terugkooktheater op de Horecava
Wie op de Foodinspiration Day in het Evoluon was, heeft er al kennis mee gemaakt: Henri's Terugkooktheater. Een aantal mensen kregen hun persoonlijke gerecht op het podium, anderen in het terugkookatelier. Als u wilt ontdekken wat úw persoonlijke gerecht is, krijgt u nu ook de kans: in januari reist het Terugkooktheater naar De Horecava!
3 gangen menu - 10 euro
Een nieuw 10 Euro Menu: op basis van kant-en-klare componenten, 4 voorgerechten,
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
Proef!
Misschien heeft u het al gehoord: Henri heeft tegenwoordig stamppotten met Livar spek! Én heerlijke authentieke gehaktballetjes met een smakelijke jus. Samen een prachtig koppel. En nu gratis te proeven!
Drei neue Produkte
Drei köstliche Neuheiten. Drei würdige Repräsentanten ihrer jeweiligen Küche.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai. Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai. Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.