Nieuws

Doe mee en win een wildpakket met de hertenstoof!
Het wildseizoen is van start! Henri introduceert de Hertenstoof: Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries. Dit gerecht is niet alleen origineel, maar vooral héél erg lekker. Doe mee met de prijsvraag en win niet alleen de hertenstoof, maar ook nog eens de klassieke hazenpeper en wildsoep van Henri.
Prijsvraag
Maak een foto van je menukaart, app deze o.v.v. je naam, mailadres, bedrijfsnaam + bedrijfsadres naar 06-16547166 of mail hem. Onder alle inzenders verloten we een Henri wildpakket, bestaande uit 1 bak wildsoep, 1 bak hazenpeper en natuurlijk de hertenstoof.
(NB deelname is alleen voor foodprofessionals, werkzaam bij horecabedrijven en (zorg)instellingen. Je dingt mee via een geldig bedrijfsadres).
Uit het archief
Naar aanleiding van zijn overlijden, zijn we op zoek gegaan naar foto's etc. We vonden in ons archief een aantal bijzondere artikelen uit de (horeca)pers. Lees zelf wat een bijzonder mens de heer van Olphen was.
Lees verder Foto's van Dhr. van Olphen
We hebben een collage gemaakt van foto's Van Harrie van Olphen.
Bekijk de collage NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn.
Lees verder Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder