Menu
Contact met Henri

Nieuws

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden

Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 

Alternatief voor de P’s
De meeste gezinnen van nu kennen een enorme hectiek. Gezond eten schiet er makkelijk bij in. Met de maaltijden biedt Fred & Ed een snel alternatief voor de poffertjes, pannenkoeken en patat. 
 
Gezond
De maaltijden worden altijd gemaakt met ten minste 150 gram groenten, bevatten maximaal 2 gram zout, leveren 400-700 kCal per maaltijd en bevatten geen toegevoegde suikers. Deze richtlijnen zijn in overeenstemming met adviezen van het voedingscentrum.
 
Lekker & leuk
De drie maaltijden zijn uitgebreid getest door de doelgroep: kinderen dus. Het zijn toegankelijke smaken en de maaltijden zijn voorzien van veel kleur. De verpakking vinden de kinderen ook aantrekkelijk: kleurrijk en natuurlijk vormgegeven.
 
Samenwerking
De samenwerking is tot stand gekomen vanuit een gedeelde visie van zowel Fred & Ed als Henri BV. Als voor kinderen eten leuk is, eten ze makkelijker. Oók gezond eten. 
 
PicNic
De kant-en-klare, koelverse maaltijden van 410-420g zijn vooralsnog alleen te koop bij Picnic supermarkets, voor 4,49. De drie maaltijden zijn:
  • Kleurenpasta met bolognesesaus
  • Kleurenstamppot met vegaballetjes
  • Regenboogrijst met kip in kerriesaus

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder

Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geeikte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder

Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder