Menu
Contact met Henri

Nieuws

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden

Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 

Alternatief voor de P’s
De meeste gezinnen van nu kennen een enorme hectiek. Gezond eten schiet er makkelijk bij in. Met de maaltijden biedt Fred & Ed een snel alternatief voor de poffertjes, pannenkoeken en patat. 
 
Gezond
De maaltijden worden altijd gemaakt met ten minste 150 gram groenten, bevatten maximaal 2 gram zout, leveren 400-700 kCal per maaltijd en bevatten geen toegevoegde suikers. Deze richtlijnen zijn in overeenstemming met adviezen van het voedingscentrum.
 
Lekker & leuk
De drie maaltijden zijn uitgebreid getest door de doelgroep: kinderen dus. Het zijn toegankelijke smaken en de maaltijden zijn voorzien van veel kleur. De verpakking vinden de kinderen ook aantrekkelijk: kleurrijk en natuurlijk vormgegeven.
 
Samenwerking
De samenwerking is tot stand gekomen vanuit een gedeelde visie van zowel Fred & Ed als Henri BV. Als voor kinderen eten leuk is, eten ze makkelijker. Oók gezond eten. 
 
PicNic
De kant-en-klare, koelverse maaltijden van 410-420g zijn vooralsnog alleen te koop bij Picnic supermarkets, voor 4,49. De drie maaltijden zijn:
  • Kleurenpasta met bolognesesaus
  • Kleurenstamppot met vegaballetjes
  • Regenboogrijst met kip in kerriesaus

Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

Lees verder

Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder

Download de nieuwe kaart!
Ons nieuwe assortiment staat voor u klaar. We koken een complete collectie voor u – uit voorraad leverbaar – en daar zijn we trots op! Op onze kaart vindt u onze klassiekers, rijke soepen en sauzen, smakelijke gerechten en frisse dressings. 
Download hem hier!
 
En wat is er nieuw?

HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
Lees verder