Menu
Contact met Henri

Nieuws

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden

Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 

Alternatief voor de P’s
De meeste gezinnen van nu kennen een enorme hectiek. Gezond eten schiet er makkelijk bij in. Met de maaltijden biedt Fred & Ed een snel alternatief voor de poffertjes, pannenkoeken en patat. 
 
Gezond
De maaltijden worden altijd gemaakt met ten minste 150 gram groenten, bevatten maximaal 2 gram zout, leveren 400-700 kCal per maaltijd en bevatten geen toegevoegde suikers. Deze richtlijnen zijn in overeenstemming met adviezen van het voedingscentrum.
 
Lekker & leuk
De drie maaltijden zijn uitgebreid getest door de doelgroep: kinderen dus. Het zijn toegankelijke smaken en de maaltijden zijn voorzien van veel kleur. De verpakking vinden de kinderen ook aantrekkelijk: kleurrijk en natuurlijk vormgegeven.
 
Samenwerking
De samenwerking is tot stand gekomen vanuit een gedeelde visie van zowel Fred & Ed als Henri BV. Als voor kinderen eten leuk is, eten ze makkelijker. Oók gezond eten. 
 
PicNic
De kant-en-klare, koelverse maaltijden van 410-420g zijn vooralsnog alleen te koop bij Picnic supermarkets, voor 4,49. De drie maaltijden zijn:
  • Kleurenpasta met bolognesesaus
  • Kleurenstamppot met vegaballetjes
  • Regenboogrijst met kip in kerriesaus

Nieuw: Dressings
Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.
Lees verder

Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder

Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder

Plant-based: het concept
"Vegetarische en veganistische keukens krijgen in 2018 nog
meer voet aan de grond, en hoe! Planten zijn rock & roll!
Steeds meer consumenten beseffen dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is, en dat het laten staan van dierlijke producten in veel gevallen zelfs beter is voor de natuur en voor de gezondheid. De eerste topchefs betreden inmiddels het podium." Aldus Food Inspiration over de belangrijkste trends voor 2018. Henri introduceert het concept Plant-based. Met dit concept brengt Henri de mogelijkheid voor catering en restaurants om simpel op deze trend in te spelen.
Lees meer over het concept