Menu
Contact met Henri

Nieuws

'NIEUW' Super Soep

Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!


 


Super Soep

De nieuwe super soepen bevorderen je groenten-intake per dag: de soepen zijn namelijk rijk aan groenten & peulvruchten. Waarvan minimaal 30% van de soep bestaat uit reststromen groenten, dat zijn groenten die overgebleven zijn van telers en anders verspild zouden worden. De soepen worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn daarbij ook plantbased en dus ook vegan.

Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker. 

Assortiment


Tomatensoep Frisse tomatensoep, een allemansvriend. Gemaakt van geredde tomaatjes die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor deze soep.

Courgettesoep Romige courgettesoep. Met een heerlijk kopje van deze soep ben je goed op weg met je groenten-intake.

Dwars door de tuin Voor deze groentesoep gaan we dwars door de tuin en gebruiken we diverse groenten. De basis bestaat uit broccoli stelen, die overgebleven zijn, maar nog heerlijk voor de soep.

Paddenstoelensoep Romige paddenstoelensoep met reststromen van oesterzwamvoetjes en koningszwammen. Aangevuld met verse champignons.

Rode linzen op Indiase wijze Geurige soep op Indiase wijze met linzen en groenten.


Coming soon...


Rode paprikasoep Heerlijke variant op paprikasoep, gekruid op Mexicaanse wijze. Op basis van paprika’s - die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor de soep.

Gele currysoep Romige currysoep op basis van broccoli stelen, knolselderij en bleekselderij en gekruid met o.a. gember en citroengras.

Wortel-zoete-aardappelsoep Gebonden en gepureerde soep op basis van reststromen wortel en zoete aardappel.

 

 

Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder