Nieuws

STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.

Concept
We brengen onze stoverijen in een stoer concept. Slow food, langzaam gegaard tot mooie malse vleesgerechten. Bereid met liefde en aandacht. Maar die bereiding gaat wel hand in hand met snelle service en nauwelijks bereidingstijd voor u. Want dat langzame stoven, dat doet Henri in Drunen. Daar zijn we namelijk specialist in.Op deze manier is dit concept geschikt on-the-go, of in petrol. Maar denk ook aan (party)catering, of concepthoreca. STOOF is hip, lekker en verantwoord. We denken graag met u mee over de invulling. En kunnen u helpen met flyers, menukaarten of tafelkaartjes.
Slow food
Alle stoverijen worden bereid in onze keuken. Wij stoven in de nacht. In alle rust. De meeste vleesstoverijen hebben een bereidingstijd van maar liefst 18 uur. Ook de groentecurry, een groentegerecht, garen we langzaam, op lage temperatuur. Dik twee uur. We besteden dus niet alleen aandacht, maar ook veel tijd aan deze mooie gerechten.Duurzaam
Onze stoverijen maken we met vlees waarvan we de herkomst van kennen. Zoveel mogelijk afkomstig van dieren die een beter leven hebben gehad. Bijvoorbeeld rundvlees van Eco Fields, en lamsvlees van Polderlam.Samen met deze bedrijven zoeken we constant naar een optimale vierkantsverwaarding van het dier. Dat wil zeggen, dat we samen met hen een oplossing zoeken voor de incourante delen. Wij kunnen daar prima mee stoven. En het voordeel van koken in het groot delen we met u. Rekent u de kostprijs maar eens na.
Eco Fields
Op een nieuwe manier stad en platteland dichter bij elkaar brengen. Zodat consumenten kunnen proeven en beleven wat de natuur ons te bieden heeft. Met smaakvolle en eerlijke producten. En met een duurzame bedrijfsvoering die respect heeft voor de dieren en het milieu. Dat is in het kort waar Eco Fields, te vinden op de Veluwe, voor staat. En Henri ook!Polderlam
Het lamsvlees dat we gebruiken voor onze lamstajine komt van Polderlam. Voor Polderlam staat niet alleen diervriendelijkheid zéér hoog in het vaandel, maar ook de smaak van het vlees. Uniek aan Polderlam is dat het de volledige keten beheert: van boer tot bord. Hiermee garanderen ze niet alleen de beste smaak, maar ook de juiste zorg voor de lammeren.Onze stoverijen
- Boeuf bourguignon*** met Eco Fields rundvlees, 900g
- Boeuf bourguignon, regulier 2,5 kg
- Coq au vin, 1,5 kg
- Goulash*** met Eco Fields rundvlees; 900g of 2,5kg
- Hachee*** met Eco Fields rundvlees, 900g
- Hachee, regulier 2,5 kg
- Hazenpeper
- Hertenstoof
- Lamstajine – met Polderlam
- Tajine
- Groentecurry
Combineer met….
Aardappelpuree, rijst, aardappelmix, gegrilde (vergeten) groenten en knollen.
Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie of een monsterverpakking van één van onze stoverijen!
Glutenvrij winterbuffet
Ons glutenvrij assortiment slaat enorm aan!
Dat is ook niet zo raar, er zijn immers steeds meer mensen met een glutenintolerantie.
Daarom hebben wij voor u voor dit seizoen een heerlijk glutenvrij winterbuffet samengesteld.
Food Hospitality Business Awards
Twaalf bedrijven zijn genomineerd voor de Food Hospitality Business Awards 2012, een initiatief waarbij ziekenhuizen en zorginstellingen producenten beoordelen op prijs/kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en duurzaamheid. Wij zijn daar één van!
Glutenvrij gemak
Waarschijnlijk hoort u het regelmatig: een gast vraagt naar een glutenvrij gerecht. Een crime in de keuken? Met onze producten hoeft dat helemaal niet! Henri biedt inmiddels namelijk al 67 glutenvrije, kant-en-klare producten.
Henri op de Food Inspiration Days
Aanstaande maandag is het weer zover: de food inspiration days. Ben je er geweest, dan weet je dat dit hét evenement van het jaar is. Wij hebben wat 'cool stuff' voor de bezoekende foodies in petto... wat dat is... blijft nog even geheim. Sterrenchef Gianfranco Chiarini heeft zich in ieder geval volledig uitgeleefd op ons concept. Wat dat concept is, dat gaan we dus niet verklappen.
Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.