Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden

Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.


Allergieën

Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.
Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.

Kindermenu

Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.

Overwerkmaaltijden... of voor thuis

De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.




De maaltijden

  • De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
  • De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
  • Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
  • Te koop bij o.a. Hanos
  • Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment

Hollands
Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree 2* Beter Leven rundvlees
Wortelstamppot met piccalilly Vegetarisch | Glutenvrij
Hollandse ovenschotel - groentengratin Vegetarisch | met 200g groenten
Boerenkoolstamppot met Wroeters rookworst 3* Beter Leven, rookworst van het Wroeters buitenvarken
Zuurkoolstamppot met Wroeters rookworst Rookworst van het Wroeters buitenvarken
   
Aziatisch  
Ajam Pangang met bami goreng 1* Beter leven kipdijvlees
Babi ketjap met nasi goreng 1* Beter leven varkensvlees
Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes 3* Beter leven rundvlees
Chicken curry met witte rijst 1* Beter leven kipdijvlees
Kip saté met nasi goreng 1* Beter leven kipdijvlees
Tikka masala met gele basmatirijst en wortel 1* Beter leven kipdijvlees
   
Italiaans  
Penne carbonara Livar spek | geschikt voor kinderen
Pasta salmone ASC – zalm | geschikt voor kinderen
Pasta Bolognese 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten
Pasta Mascarpone Vegetarisch
   
Werelds   
Kip Mediterraans 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij
Couscous Maroccan Vegan | met 324 gram groenten
Quinoa met Thaise kokoscurry Vegan | Glutenvrij | 220g groenten
Parelcouscous met tomaat-auberginesaus Vegan


Proberen?

Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.

 

Stroganoffsaus gedemonteerd

Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Voor deze foto is Gianfranco geïnspireerd door onze stragnoffsaus. Hij demonteerde de saus tot de ingrediënten, en componeerde er een gerecht van met Eco Fields kalfsvlees.

Lees verder

Verantwoord Lekker van Henri
Omdat het beter is voor het milieu. Om dieren een beter leven te geven. Of omdat uw gast precies wil weten hij eet. Redenen genoeg om te kiezen voor duurzaam.
Henri koos voor supervers, verantwoord lekker vlees om er met veel toewijding, heerlijke gerechten van te maken: 900 grams verpakkingen met vlees van Eco Fields, Kemper en Livar.
Lees verder

De nieuwe kalfsragout
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, diervriendelijker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. Nog beter: alles tegelijkertijd. En zo heeft onze kalfsragout onlangs een grote verbetering ondergaan. Hij wordt nu namelijk gemaakt van drie sterren Beter Leven Eco Fields kalfsvlees.
Lees verder

Juli: een zomers gerecht in Michelin style
Convenience en culinary art. Een tegenstelling? Zeker niet! Elke maand leeft Gianfranco Chiarini zich uit met één van onze gerechten. Of twee, zoals deze keer voor de maand juli: de tagliatelle naturel en de quattro formaggisaus
Lees verder

Salades
Bij Henri denkt u waarschijnlijk aan onze soepen. Of aan onze stoofschotels en langzaam gegaard vlees. Maar wat u wellicht niet weet, is dat we ook fantastische dressings maken. Ideaal om creatieve salades mee te maken. We hebben vast wat recepten voor u gemaakt, bijvoorbeeld de Limburgse spinaziesalade met frambozen en de Oosterse gambasalade.
Lees verder