Menu
Contact met Henri

Nieuws

Keukenheld: demi glace

De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.

 

NR 1 PRODUCT

Demi glace is één van die keukenhelden. Producten waar je niet omheen kan in je keuken. Maar er zijn nog weinig plekken waar de demi glace echt helemaal vanaf de basis wordt gemaakt. Dat hoeft ook niet meer, want wij maken hem sinds jaar en dag: een krachtige geconcentreerde demi glace. En wist je dat dit ons nr. 1 product is in de webshop van Bidfood? 

Natuurlijk heb je zelf ideeën genoeg wat je met onze demi glace kan doen. Wij bedachten ook een leuk recept voor je:
AZIATISCHE EENDENBORST MET 5-SPICE JUS

 
Henri Demi glace
Eendenborst, insnijden, uitbakken op vetlaag, proportioneren en op smaak maken
5 spice
Radijsjes, 1mm dik snijden op mandoline, inleggen(water, azijn, zout en suiker)
Bimi, geblanceerd
Crazy pea
 
Leg de radijsjes dakpansgewijs op elkaar op een bord. Dep evt de plakjes iets droog.
 
Maak de demi glace 1:1 aan en voeg 5-spice naar smaak toe.
 
Leg de eendenborst haaks op het bord, bimi en crazy pea ernaast. Schep de jus naast en/of over de eend. Evt kan de eend ook nog afgelakt worden met de jus.
 

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

Lees verder

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder

Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder