Menu
Contact met Henri

Nieuws

Keukenheld: demi glace

De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.

 

NR 1 PRODUCT

Demi glace is één van die keukenhelden. Producten waar je niet omheen kan in je keuken. Maar er zijn nog weinig plekken waar de demi glace echt helemaal vanaf de basis wordt gemaakt. Dat hoeft ook niet meer, want wij maken hem sinds jaar en dag: een krachtige geconcentreerde demi glace. En wist je dat dit ons nr. 1 product is in de webshop van Bidfood? 

Natuurlijk heb je zelf ideeën genoeg wat je met onze demi glace kan doen. Wij bedachten ook een leuk recept voor je:




AZIATISCHE EENDENBORST MET 5-SPICE JUS

 
Henri Demi glace
Eendenborst, insnijden, uitbakken op vetlaag, proportioneren en op smaak maken
5 spice
Radijsjes, 1mm dik snijden op mandoline, inleggen(water, azijn, zout en suiker)
Bimi, geblanceerd
Crazy pea
 
Leg de radijsjes dakpansgewijs op elkaar op een bord. Dep evt de plakjes iets droog.
 
Maak de demi glace 1:1 aan en voeg 5-spice naar smaak toe.
 
Leg de eendenborst haaks op het bord, bimi en crazy pea ernaast. Schep de jus naast en/of over de eend. Evt kan de eend ook nog afgelakt worden met de jus.
 

Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen - die in armoede opgroeien. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen, die in armoede opgroeien.
Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.








Lees verder

Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder