Nieuws

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt.
Op kokvoordechef.nl vind je een voorbeeld menukaart: dit had jouw kaart kunnen zijn..? Je herkent vast wel iets.
Een aantal gerechten heeft onze chef en accountmanager Hans de Kruijf vast uitgecalculeerd voor je:
Mexicaanse pompoensoep
Makreel met beurre blanc
Salade gegrilde groenten en halloumi
Bavette met rode wijnsaus en zoete aardappelpuree
En... bij ons staat de goede smaak altijd op nummer 1. We zijn niet voor niks dé marktleider in culinair gemak. Je proeft deze op onze stand op de Horecava. Kom dus gerust proeven!
En vind je dit een handige excelsheet? Hans vind het prima als je die wilt hebben als het je helpt met je calculaties. Hier open je een blanco versie.
Kijk, klik en ontdek wat convenience kan betekenen voor jouw kaart.
Een aantal gerechten heeft onze chef en accountmanager Hans de Kruijf vast uitgecalculeerd voor je:
Mexicaanse pompoensoep
Makreel met beurre blanc
Salade gegrilde groenten en halloumi
Bavette met rode wijnsaus en zoete aardappelpuree
En... bij ons staat de goede smaak altijd op nummer 1. We zijn niet voor niks dé marktleider in culinair gemak. Je proeft deze op onze stand op de Horecava. Kom dus gerust proeven!
En vind je dit een handige excelsheet? Hans vind het prima als je die wilt hebben als het je helpt met je calculaties. Hier open je een blanco versie.
Kijk, klik en ontdek wat convenience kan betekenen voor jouw kaart.
STOOF
Henri bracht een nieuw concept op de Horecava: stoof. Stoere, voedzame stoverijen. Samen delen: sharing is caring. Genieten van slow food. Langzaam gegaard in onze keuken, zodat u meer tijd overhoudt in uw eigen keuken.
Lees verder Horecava introductie: Oesterzwamsoep
Henri introduceert op de HORECAVA: oesterzwamsoep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost. Kom proeven! En help Henri het recept te perfectioneren. Je vind HENRI in de nieuwe foodhal, hal 7, stand 459.
Kom naar de Horecava of bel voor een monster Henri in Foodhal
De afgelopen jaren vond u ons altijd op de zelfde plek op de Horecava. Dit jaar staan we ergens anders: we zijn verhuisd! Henri staat nu in de Foodhal. Dat is hal 7. We staan achterin rechts van het midden, standnummer 459. We zien u graag daar!
Wat presenteren we op de horecava? De lekkerste soep is No Waste
Henri is op zoek gegaan naar hoe je de állerlekkerste tomatensoep maakt. Puur natuur en vers bereid. Maar ook tegen een goede prijs. Daarom verdiepten we ons in de keten. De lekkerste, zoete tomaten, met een hoge Brixwaarde, zijn kerstomaatjes. De beste kweker is Looije uit Naaldwijk. Van hun overgebleven kerstomaten, die anders weggegooid zouden worden, maken we nu een soep. Zo steunt niet alleen Henri de strijd tegen verspilling - maar ook iedereen die de soep koopt. Henri voegde kruiden, verse groenten en trostomaten toe. Het werd het met recht de lekkerste tomatensoep die kant-en-klaar verkrijgbaar is. Proef hem op de Horecava!
Kerstmenu 2016
We hebben een suggestie voor een Kerstmenu gemaakt. De basis van de Kerstgerechten zijn onze kant-en-klare soepen en maaltijden. Met een paar kleine handelingen maakt u er een verrassend Kerstmenu van, waarmee u uw gast kunt verwennen. Ideaal voor catering, een grote partij of bijvoorbeeld voor een personeelsdiner. Maar ook handig in de zorg voor een Kerstdiner van bewoners en hun familie, of andere gasten.
Lees verder