Menu
Contact met Henri

Nieuws

Uitgekookt gecalculeerd

Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Op kokvoordechef.nl vind je een voorbeeld menukaart: dit had jouw kaart kunnen zijn..? Je herkent vast wel iets.
Een aantal gerechten heeft onze chef en accountmanager Hans de Kruijf vast uitgecalculeerd voor je:

Mexicaanse pompoensoep
Makreel met beurre blanc
Salade gegrilde groenten en halloumi
Bavette met rode wijnsaus en zoete aardappelpuree

En... bij ons staat de goede smaak altijd op nummer 1. We zijn niet voor niks dé marktleider in culinair gemak. Je proeft deze op onze stand op de Horecava. Kom dus gerust proeven!


En vind je dit een handige excelsheet? Hans vind het prima als je die wilt hebben als het je helpt met je calculaties. Hier open je een blanco versie. 


Kijk, klik en ontdek wat convenience kan betekenen voor jouw kaart.
Henri loopt de Vestingloop voor Pip en Kika

Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.

Lees verder

Henri bij Best Managed Companies van 2011

Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.

Lees verder

Henri aspergesoep bij Delifrance

Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.

Lees verder

Seizoensproduct: verse aspergesoep

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.

Lees verder

Benissimo! Zonnige Italiaanse pastasauzen
Heerlijke, pure Italiaanse pastasauzen. Stuk voor stuk rijk gevulde toppers. Wat denkt u van een authentieke crema carbonara of crema di salmone, met gerookte zalm? Of probeer de crema di funghi eens, boordevol paddenstoelen. Met deze culinaire nieuwe sauzen kunt u alle kanten op!
Lees verder