Nieuws
Kom naar het HorecaEvenTT
PROEVEN
REGISTEREN
- ga naar https://brs.horecaeventt.nl/visitors/register
- vul uw e-mailadres in en ontvang een link
- registreer u met uw Kamer van Koophandel-nummer
- vul uw relatiekaart-code in: hetthenri2020
- u ontvangt per ommegaande uw tickets in uw mail
HORECAEVENTT ASSEN
HorecaEvenTT (alweer de 13e editie) is dé toonaangevende horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland. Samen met ons presenteren zo’n 500 andere aanbieders hun product of dienst op het gebied van horeca, grootkeukens en recreatie.U vindt er alles op horecagebied. Van niche leveranciers van regionale voedselingrediënten tot landelijke foodgroothandels. Laat u inspireren door te proeven, zien, ruiken en ervaren wat de horecasector u op het gebied van gastvrijheid te bieden heeft.
Gratis toegangskaarten - ook voor EvenTTCulinair 2020
Graag nodigen we u uit om dit topevenement – en onze stand - te bezoeken. Registreer u met de code (zie boven) en reserveer uw gratis toegangskaarten. Daarmee heeft u ook toegang tot het parallelle kookevent EvenTTCulinair in Expo Assen, waar culinair talent strijdt om prestigieuze titels.
Check hier een impressie van de beurs!
HorecaEvenTT - editie 2019 from FP Video on Vimeo.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje heeft leukemie. Wij wilden haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wat doe je als in je omgeving een klein meisje van 2 jaar de diagnose leukemie krijgt? Het is moeilijk voor te stellen, maar voor onze collega/directeur Marc van Olphen is dit werkelijkheid geworden. Zijn dochtertje Pip heeft leukemie. Wij willen haar en haar familie met een aantal collega’s (en familieleden en vrienden van Marc) symbolisch steunen en kracht geven op deze weg.
Wij zijn zo trots als een pauw! Henri mag zich namelijk tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de KvK, VNO-NCW, TiasNimbas en Management Team organiseert.
Een leuk bericht van onze klant Delifrance. Vanaf nu kunt u bij alle Delifrance lunchrooms genieten van een geweldig aanbod. Een complete lunch gebaseerd op een klassieker; 'asperges flamande'.
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. Bij voorkeur uit Brabant. Van april tot half juni zijn ze op z’n lekkerst. Vandaar dat de aspergesoep een echt seizoensproduct is.