Nieuws

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Meld je direct aan, want de inschrijving wordt a.s. vrijdag gesloten. Inspiratie nodig? Kijk hieronder of klik hier voor nog meer vega recepten. Meer info en aanmelden voor de vega restaurant week - voor 14 februari: www.devegetarischerestaura
CLASSIC CARROTDOG

Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker. Hier het recept voor de classic carrotdog:
INGREDIËNTEN
(voor 1 persoon):
Bospeen (knakwortel)
Hotdogbroodje
BBQ saus (Henri)
Zuurkool
Gebakken uitjes
Cress
Bospeen (knakwortel)
Hotdogbroodje
BBQ saus (Henri)
Zuurkool
Gebakken uitjes
Cress
BEREIDINGSWIJZE
Eerst gaat u aan de slag met de basis:
- Begin met de bospeen 'knakwortel'; schillen, blancheren, grillen en roken. Er bestaat ook een convenience variant gerookte en gegaarde bospeen van de leuke start-up Knakwortel, te koop bij o.a. Sligro en Hanos.
- Het hotdogbroodje klaarmaken; open snijden en kort grillen.
- Doe de BBQ saus naar wens in een sausdispenser of knijpfles.
Henri en Alpe d'HuZes 2015
Henri zet zich maar al te graag in voor goede doelen. We doen voor derde keer mee aan de Alpe d'HuZes actie. Onze directeur, Ad van Olphen, is in 2013 voor het eerst de berg op gegaan. Hij kreeg zoveel steun van zijn medewerkers dat er vorig jaar een compleet Henri Team ontstaan is. Daarnaast zorgen we dat alle vrijwilligers en fietsers goed én lekker kunnen eten op de berg.
Lees verder De lente begint met verse asperges!
Het is weer lente! En daar horen verse asperges bij. Natuurlijk maken wij daar bij Henri heerlijke soep van. Onze aspergesoep was al super, maar we hebben hem toch verder verbeterd. Nog lekkerder en een mooier mondgevoel. Henri’s gebonden romige soep met verse asperges van het Brabantse land, bestelt u NU bij uw groothandel.
Nieuw, nieuw, nieuw!
Wij laten u graag kennis maken met de voedzame graansoort bulgur, die geweldig cobineert met onze nieuwe, verrassende en vegetarische wortel'gehakt'balletjes.
Lees verder Natuurlijke Lamstajine
Hebt u onze heerlijke Lamsschotel al eens geproefd? Met de unieke smaaksensatie van Polderlam. Lamsvlees dat is grootgebracht door de natuur zelf. 100% natuurlijk en 100% smaak. Polderlammeren grazen op de groene weiden van Nederland en Engeland. De lammeren genieten dagelijks van een grote variatie planten, kruiden en mals gras. Deze gezonde en gevarieerde voeding zorgt voor de unieke smaak van het vlees.
Lees verder HorecaEvenTT 2015
Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen is van start. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 februari is Henri van de partij. U gaat toch ook naar dé vakbeurs van het noorden op zoek naar inspiratie, opdoen van nieuwe ideeën en het ontdekken en vooral proeven van nieuwigheden. Ontmoet ons in de Henri stand 2120 en in stand 3400 van Deli XL.
Lees verder