Nieuws

HorecaEvenTT 2015
Het jaarlijkse HorecaEvenTT in de TT Hallen in Assen is van start. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 februari is Henri van de partij. U gaat toch ook naar dé vakbeurs van het noorden op zoek naar inspiratie, opdoen van nieuwe ideeën en het ontdekken en vooral proeven van nieuwigheden. Ontmoet ons in de Henri stand 2120 en in stand 3400 van Deli XL.
Gratis toegangskaart
Wij delen graag onze recepten, tips en ideeën. Onze smaakmakers inspireren u met nieuwe concepten, styling en smaken. Nog geen kaarten? Registreer u op www.horecaeventt.nl met de code: HETT870.400 en download zelf uw gratis toegangskaart.Gastrobar of wereldkeuken
Dit jaar vindt u ons op twee plaatsen. Kom naar de stand van Deli XL voor Henri's Gastrobar. Daar verrassen wij u met Hollandse tapas hapjes. U geniet van kleine hapjes die ter plekke worden bereid. Langzaam gegaarde gerechten uit de traditionele keuken. Of bent u meer een liefhebber van de Ethnic Kitchen? Breng dan zeker een bezoek aan stand 2120 en ga met ons mee op reis. Op naar de lekkerste geuren en heerlijkste kruiden. Henri maakt van uw keuken een wereldkeuken.Eenmalig geen ASC- en MSC-label op de verpakking van onze vissoep
Henri maakt al jaren een overheerlijke en verantwoorde vissoep. Hiervoor gebruiken we uitsluitend gecertificeerde vis met het MSC- of ASC-label.
Helaas beschikken we tijdelijk niet over de juiste etiketten. Omdat we onze klanten niet willen teleurstellen, voorzien we de soep eenmalig van een tijdelijk etiket.
Dit etiket bevat echter niet het ASC- en MSC-label. De vis die we gebruikt hebben, is – zoals u van ons gewend bent – wél gecertificeerd.
Lees verder Helaas beschikken we tijdelijk niet over de juiste etiketten. Omdat we onze klanten niet willen teleurstellen, voorzien we de soep eenmalig van een tijdelijk etiket.
Dit etiket bevat echter niet het ASC- en MSC-label. De vis die we gebruikt hebben, is – zoals u van ons gewend bent – wél gecertificeerd.
Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Lees verder Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Lees verder Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder