Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze voorraad

De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.


GROOTVERPAKKINGEN

Vanwege de sluiting van de horeca hebben wij besloten ons assortiment Horeca grootverpakkingen te versmallen. Dit betekent dat we niet bijproduceren, waar we dat normaal altijd wel doen. Voorlopig hebben wij echter nog vrijwel alles op voorraad. Mochten we uw keus onverhoopt toch niet op voorraad hebben, dan nemen wij contact op met u of uw groothandel voor een alternatief.
 

SERVICE AAN ZORGINSTELLINGEN

Mocht u willen bestellen voor een zorginstelling, of andere klanten die producten van ons als onderdeel van een menucyclus bestellen, dan kunt u het beste contact opnemen met uw accountmanager Hans de Kruijf (06-51109984) of Rene de Lange (06-53811296). Dan kijken we samen wat uw mogelijkheden zijn.

 

UITZONDERING

Een aantal producten blijven altijd op voorraad. Deze zijn dus altijd te bestellen. U vindt deze producten terug in onderstaand overzicht.

 

30045
Saus filet Americain              
Emmer 5 kg    
30047
Italiaanse saus                   
Emmer 5 kg    
30048
Stroganoffsaus                     
Emmer 5 kg    
30049
Pulpe d'echalotte                 
Emmer 3 kg    
30050
Rode pulpe d'echalotte            
Bak 1,5 kg    
30172
Pasta roomsaus met zalm
Bak 900 g     
30492
Champignonroomsaus                
Krat 6x225 g  
30493
Peperroomsaus                     
Krat 6x225 g  
30494
Stroganoffsaus                    
Krat 6x225 g  
30574
Pastasaus met aubergine           
Bak 900 g     
30741
Vegan bolognesesaus met Pulled Oats
bak 900 gr    
40001
Kip in kerriesaus BLk             
Bak 1,5 kg    
40018
Thaise rode curry BLk             
Bak 1,5 kg    
40036
Babi pangang BLk                  
Bak 2,5 kg    
40050
Kip in satésaus BLk               
Bak 2,5 kg    
40090
Nasi goreng BLk                    
Bak 2,5 kg    
40091
Bami goreng met kip BLk           
Bak 2,5 kg    
40092
Witte rijst                       
Bak 2,5 kg    
40094
Couscous                          
Bak 2 kg      
40097
Macaroni bolognese BLk            
Bak 2,5 kg    
40196
Ajam pangang BLk                  
Bak 1,5 kg    
40197
Basmatirijst                      
Bak 1,8 kg    
40283
Hachee BLk                        
Bak 2,5 kg    
40296
Babi ketjap BLk                   
Bak 2,5 kg    
40629
Biologische quinoa met groenten   
Bak 1 kg      
40759
Penne rigate  naturel                   
Bak 1,5 kg    
40760
Spaghetti  naturel                       
Bak 1,5 kg    
40761
Tagliatelle naturel         
Bak 1,5 kg    
40819
Thaise kokos curry                 
bak 1,4 kg    
40940
Indiase Vegan Korma met Pulled Oats
Bak 900 g     
40941
Daging rendang BLk                
bak 1,5kg     
 

RETAILPRODUCTEN

We merken dat deze maaltijden en soepen nog besteld worden als afhaal- of bezorgmaaltijden. Al deze retailproducten blijven dan ook voorradig. U vindt de beschikbare portieverpakkingen soepen, sauzen en maaltijden in de prijslijst onder Portieverpakkingen.

 

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!