Menu
Contact met Henri

Nieuws

Lente/zomerprijslijst per 29-3-21

Al jaren is begin april hét moment dat ons Zomermenu live gaat. Helaas is de horeca nog steeds gesloten en zijn wij nog altijd genoodzaakt ons assortiment enigszins in te krimpen. Het grootste deel van de producten is gewoon voorradig en deze producten kan je dus bestellen bij je groothandel. Een klein aantal producten maken wij tot nader order alleen nog op bestelling.
Via het rechtermenu op de assortimentspagina filter je gemakkelijk op voorradige artikelen.

Download hier direct de nieuwe lente/zomerprijslijst.

Wat zijn de wijzigingen ten opzichte van het Winterassortiment?
  • Voor alle winterproducten (stamppotten en wintersoepen) geldt: op=op.
  • Weer op voorraad: de provencaalse visschotel
  • Niet meer op voorraad, wel op bestelling: biologische tomatensoep
  • Wij maken (vooralsnog) geen aspergesoep in grootverpakking (1:1, 1,5 kg) dit jaar. De bekers aspergesoep kant-en-klaar zijn wel uit voorraad leverbaar.
  • Nieuw: pastasauzen per 300g (2 personen)
  • Nieuw: Vinaigrette 900g en Citroendressing 500g
  • Nieuw: lasagne vega en lasagne met Eco Fields gehakt (500g)
Verse aspergesoep!

Vers van het land: Hollandse asperges! Henri maakt daar traditiegetrouw een heerlijk romige aspergesoep van.  

Onder recepten ziet u hoe u in drie stappen een prachtige aspergeproeverij maakt, met een inkoopprijs van maar € 1,45.

Hoe wordt de aspergesoep gemaakt? Neem een kijkje in onze keuken!

Lees verder

Brabantse aardappelsoep - nu met Livar spek

In de Brabantse aardappelsoep is de ‘gewone’ spek vervangen door het smakelijke, op houtkrullen gerookt Livar spek. Het vlees is rijper en doorregen met vet. Vet is de smaakdrager van vlees en geeft het Livarvlees een sterke, aangename en natuurlijke smaak.

Lees verder

Henri's Terugkooktheater op de Horecava
Wie op de Foodinspiration Day in het Evoluon was, heeft er al kennis mee gemaakt: Henri's Terugkooktheater. Een aantal mensen kregen hun persoonlijke gerecht op het podium, anderen in het terugkookatelier. Als u wilt ontdekken wat úw persoonlijke gerecht is, krijgt u nu ook de kans: in januari reist het Terugkooktheater naar De Horecava!
Lees verder

3 gangen menu - 10 euro
Een nieuw 10 Euro Menu: op basis van kant-en-klare componenten, 4 voorgerechten, 
4 hoofdgerechten, 4 tips voor nagerechten. Dit keer met wintergerechten - en alle Henri producten zijn ook nog eens helemaal clean label. En dat met een gemiddelde inkoopprijs van € 3,30 exclusief BTW - en minimale inspanning. Verkoopprijs € 10,-.
 
Lees verder

Proef!
Misschien heeft u het al gehoord: Henri heeft tegenwoordig stamppotten met Livar spek! Én heerlijke authentieke gehaktballetjes met een smakelijke jus. Samen een prachtig koppel. En nu gratis te proeven!
Lees verder