Menu
Contact met Henri

Nieuws

Terrassen open! Update Assortiment

De terassen zijn open! Dat betekent een kleine verruiming in het assortiment. Per 30-4 zijn nu ook op voorraad en te bestellen:
  • Hollandaise saus 1,5 kg (perfect bij asperges!)
  • BBQ saus
Download hier de nieuwste prijslijst. Op zoek naar leuke kleine gerechtjes om te serveren op het terras naast de lunchkaart? Maak een hapjeskaart! 
Wij hebben een aantal leuke gerechtjes voor je bedacht. Ideaal als klein hapje tussendoor, of te combineren tot een luxe lunch.
Bijvoorbeeld:

www.henri.nl

INGREDIËNTEN

(voor 1 persoon)

1 gehaktballetje: Toscaanse kalfsgehaktballetjes
5 gram Feta
1 zwarte olijf
1 takje Crazy pea (Koppert Cress)
1 tomberry
 

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de gehaktballetjes. Steek een olijf, tomaatje en een stukje feta aan de prikker
steek deze in het balletje en zet deze in een glaasje. Garneer met de crazy pea.

Einde aspergeseizoen
Vandaag (24 juni) is officieel het einde van het aspergeseizoen. Onze teler Toon van Dinter van Van Dinter Smaakasperges legt kort uit wanneer de precieze datum is en waarom de telers de planten dan door laten groeien.

 
Check het filmpje

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Download de zomerkaart!
Henri is de kok voor de chef! Met onze convenience producten -standaard op voorraad- brengen we tijd en rendement in de keuken. Nieuwsgierig naar onze producten en het complete assortiment? Download dan snel de prijslijst. Of vraag hem aan, dan ontvang je van ons een handige uitklapbare versie van stevig papier om te bewaren. 
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Prijslijst - update per 31-1
Vanaf vandaag gaan we stapsgewijs weer producten toevoegen aan de prijslijst. Voor nu is dit het assortiment: per 10-2 komen we terug met een update en weer nieuw toegevoegde producten!
Download hier de lijst.
Lees verder