Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment

Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.

 

Wat is er veranderd op de kaart?


Stamppotten

Naast de traditionele stamppotten staat dit jaar ook weer de zoete aardappelspinaziestamppot op het menu. Onze chef heeft leuke recepten bedacht met stamppotten. Klik hier voor inspiratie.

Wintersoepen

Het is weer tijd voor erwtensoep en deze krijgt er een vegetarisch zusje bij. Want naast de tradionele erwtensoep met Livar scharrelvlees koken we nu ook een vegetarische erwtensoep.


Ook de pompoensoep, goulashsoep, bruine bonensoep en kreeftensoep zijn weer verkrijgbaar.

NIEUW

Sushirijst: we krijgen al jaren vraag naar gekookte sushirijst. Het is ons nu dan eindelijk gelukt om een kant en klare gekookte sushirijst aan te bieden. Handig voor de bereiding van poké bowls en sushi.
Basis risotto: hoe handig is het als een deel van de bereiding van risotto al uit handen is genomen? Henri kookt de basis en de finishing touch gebeurt á la minute bij u in de keuken.

Winterse stoofgerechten

Dat is toch wel comfort food op zijn best. Naast de hachee, boeuf bourguignon en boeuf stroganoff bereiden we dit seizoen ook weer hazenpeper. Allemaal gekookt met duurzaam vlees, zoals u van ons gewend bent.


Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Lees verder

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen - die in armoede opgroeien. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen, die in armoede opgroeien.
Lees verder

Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder