Menu
Contact met Henri

Nieuws

Winterassortiment

Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.

 

Wat is er veranderd op de kaart?


Stamppotten

Naast de traditionele stamppotten staat dit jaar ook weer de zoete aardappelspinaziestamppot op het menu. Onze chef heeft leuke recepten bedacht met stamppotten. Klik hier voor inspiratie.

Wintersoepen

Het is weer tijd voor erwtensoep en deze krijgt er een vegetarisch zusje bij. Want naast de tradionele erwtensoep met Livar scharrelvlees koken we nu ook een vegetarische erwtensoep.


Ook de pompoensoep, goulashsoep, bruine bonensoep en kreeftensoep zijn weer verkrijgbaar.

NIEUW

Sushirijst: we krijgen al jaren vraag naar gekookte sushirijst. Het is ons nu dan eindelijk gelukt om een kant en klare gekookte sushirijst aan te bieden. Handig voor de bereiding van poké bowls en sushi.
Basis risotto: hoe handig is het als een deel van de bereiding van risotto al uit handen is genomen? Henri kookt de basis en de finishing touch gebeurt á la minute bij u in de keuken.

Winterse stoofgerechten

Dat is toch wel comfort food op zijn best. Naast de hachee, boeuf bourguignon en boeuf stroganoff bereiden we dit seizoen ook weer hazenpeper. Allemaal gekookt met duurzaam vlees, zoals u van ons gewend bent.


Klant in beeld: ECT
Bij Johan Zweeren, werkzaam bij ECT, schijnt de zon altijd in de keuken. We worden er gastvrij en warm onthaald. Johan is keukencoach voor 'Onze Keuken' van Albron. Hij werkt al zo'n 15 jaar met Henri in zijn keuken. Hij is fan!
Lees verder

Nóg makkelijker zoeken!
Onze assortimentspagina is aangepast. U kunt nu nog makkelijk naar de gethematiseerde keukens klikken, én er is een betere zoekfunctie met filter bijgekomen. Neem snel een kijkje!
 
Lees verder

Verrassend vegetarisch: wortelballetjes
Heeft u ze al geprobeerd? Onze wortel'gehakt'balletjes in Thaise groene currysaus? Lekker gekruid en met een bite die een beetje lijkt op falafel. Ze zijn niet alleen lekker, u verrast uw vegetarische gast hier echt mee. Weer eens wat anders! Niet alleen geschikt op de menukaart - ook ideaal voor op een buffet. En niet-vegetariërs zullen er ook van smullen!
Lees verder

Buffetten calculeren
Al weer een paar jaar helpen wij onze Henri-fans met een gratis programma om in een handomdraai digitaal buffetten te calculeren: de buffetcd. Deze heeft een facelift gehad. En... tegenwoordig is het een buffet-usb! Hebben?
Lees verder

Vier de lente met asperges
Wij hebben ze! De verse, bekroonde asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Deze seizoensgroenten kunnen natuurlijk niet ontbreken nu ze volop vers verkrijgbaar zijn van de koude grond. Wij gebruiken zijn topasperges in onze gebonden, romige soep. 
Lees verder