Nieuws

'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Super Soep
De nieuwe super soepen bevorderen je groenten-intake per dag: de soepen zijn namelijk rijk aan groenten & peulvruchten. Waarvan minimaal 30% van de soep bestaat uit reststromen groenten, dat zijn groenten die overgebleven zijn van telers en anders verspild zouden worden. De soepen worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn daarbij ook plantbased en dus ook vegan.
Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker.

Bij onze soepen is convenience erg belangrijk! De soepen zijn kant en klaar en hoeven dus alleen nog worden opgewarmd. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak en... de soepen zijn natuurlijk SUPER lekker.

Assortiment
Tomatensoep Frisse tomatensoep, een allemansvriend. Gemaakt van geredde tomaatjes die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor deze soep.
Courgettesoep Romige courgettesoep. Met een heerlijk kopje van deze soep ben je goed op weg met je groenten-intake.
Dwars door de tuin Voor deze groentesoep gaan we dwars door de tuin en gebruiken we diverse groenten. De basis bestaat uit broccoli stelen, die overgebleven zijn, maar nog heerlijk voor de soep.
Paddenstoelensoep Romige paddenstoelensoep met reststromen van oesterzwamvoetjes en koningszwammen. Aangevuld met verse champignons.
Rode linzen op Indiase wijze Geurige soep op Indiase wijze met linzen en groenten.
Coming soon...
Rode paprikasoep Heerlijke variant op paprikasoep, gekruid op Mexicaanse wijze. Op basis van paprika’s - die overgebleven zijn bij telers en anders verspild zouden worden, maar nog heerlijk zijn voor de soep.
Gele currysoep Romige currysoep op basis van broccoli stelen, knolselderij en bleekselderij en gekruid met o.a. gember en citroengras.
Wortel-zoete-aardappelsoep Gebonden en gepureerde soep op basis van reststromen wortel en zoete aardappel.
De beroemde chef Gianfranco Chiarini bij Henri
Het bruist van de culinaire inspiratie in onze afdeling productontwikkeling. Want met trots kunnen wij melden dat onze afdeling productontwikkeling deze zomer versterkt wordt door de beroemde Italiaanse chef Gianfranco Chiarini. Gedurende 4 maanden zal hij met ons mee in de pannen kijken.
Onze soupier Léon
Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.
Nieuwe Petit Henri's
Petit Henri: dat is smakelijk gemak per portie. Wellicht kent u ze al, de 'kleintjes van Henri'. Met Petit Henri serveert u elk gewenst moment een maaltijd naar ieders keuze. En scoort u met minimale inspanning optimaal rendement! We hebben drie heerlijke nieuwe Petit Henri maaltijden voor u klaargemaakt: Penne mascarpone, Paella en Spaghetti tonijnbolognese.
Borsjt voor de voedselbank
1 Juni hadden we hoog bezoek in Drunen: de Poolse consul, de burgemeester van de gemeente Heusden, de voorzitter van Voedselbank Den Bosch, de voorzitter van voedselbank Waalwijk en Pater Poels. Zij kwamen de Borsjt proeven: een project van Henri en oprichter Harrie van Olphen sr. samen.
Henri op www.duurzamereten.nl
De website www.duurzamereten.nl geeft inzicht over wat bedrijven doen om hun processen en producten duurzamer te maken. Het is een initiatief van o.a. FNLI, LTO, KHN en de overheid. Ook de duurzame inspanningen van Henri zijn op de site geplaatst.