Menu
Contact met Henri

Erwtensoep met Livar scharrelvarkensvlees*

Alleen verkrijgbaar in het winterseizoen. Oerhollandse erwtensoep met scharrelvarkensvlees en -bacon van Livar.
www.henri.nl
  • Henri artikelnummer20012
  • Verpakkingseenheid3kg
  • Verdunningk&k
  • Glutenvrij
  • 3 sterren Beter Leven

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: Verwarmen, doorroeren en even doorkoken. Of gesloten verpakking 40 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Voor serveren doorroeren.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 40 min. bij 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: soep overdoen in rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 25 min. bij 140°C met 100% stoom. Voor serveren doorroeren.