Basis risotto
Gekookte risottorijst in een saus op basis van room, ui en een scheutje witte wijn.
![www.henri.nl](https://www.henri.nl/back-site-7/upload/producten/risotto_met_groenten_20231220161859621.jpg)
- Henri artikelnummer41319
- Verpakkingseenheid2,8kg
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Verwarmen
Pan: (au bain marie) Gesloten verpakking 60 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Combisteamer: - In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 60 min. op 99°C en 100% stoom. - In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Schep over in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 35 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.