Menu
Contact met Henri

Bearnaisesaus

Klassieke, luchtige saus gemaakt van roomboter, eidooier en verse dragon, 100% natuurlijk en Kookvast!
  • Henri artikelnummer30022
  • Verpakkingseenheid1,5 kg
  • Verdunningk&k
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

Ingrediënten

De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.

Bereidingswijze

Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking au bain marie 60 min. in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 60 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna 30 min. op 140°C en 100% stoom.