Menu
Contact met Henri

Nachos met chili con carne

www.henri.nl
Ideaal voor op het terras op bij de borrel, als barfood of in de sportkantine: nachos. Je vindt nachos op héél veel menukaarten en terecht: want het is enerzijds een margerijk product en anderzijds is het een makkelijk te bereiden gerecht. Dat ook nog eens geliefd is bij gasten van jong tot oud!

Ingrediënten

Tortillachips
Henri chili con carne of chili sin carne
Fijn gesneden jalapeño
Geraspte cheddar
Crème fraîche
Tomatensalsa
Guacamole

Tomatensalsa
Tomaten
Rode ui
Koriander

Guacamole (of k&k)
Avocado
Spaanse peper
Koriander
Limoensap
Zout

Bereidingswijze

Maak de salsa en guacamole.

Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal. Verdeel de chili con/sin carne over de chips, bestrooi met de fijn gesneden jalapeño en strooi de geraspte cheddar erover. Ga er met een brander overheen of bak in de oven op 200°C, circa 10 minuten.
 
Serveer met tomtensalsa en de guacamole, crème fraîche, verse ringen van jalapeño.

< terug naar overzicht