Menu
Contact met Henri

Proeverij van Brabantse asperges

www.henri.nl
Alle asperges in deze soep komen uit Brabant. Ze worden verzameld en geschild door het bedrijf van Walter Gubbels uit Helvoirt. Daarna maken wij er een overheerlijke soep van. Natuurlijk alleen in het seizoen!

Ingrediënten

(voor 1 persoon)
 
100 gram Henri aspergesoep, na verdunning
50 gram groene asperges
50 gram witte asperges 
1½  kwarteleitje 
50 gram Henri hollandaisesaus
4 sprieten bieslook

Bereidingswijze

Verwarm de aspergesoep en de hollandaisesaus. Schil de asperges, blancheer ze en kook de kwarteleitjes. Giet wat hollandaisesaus op een bord. Roerbak de witte en groene asperges en leg ze kruiselings op elkaar. Leg daarop drie bieslooksprieten. Snijd de kwarteleitjes in de lengte doormidden en leg ze op het bord. Doe de warme aspergesoep in een leuk kopje of glas en plaats dit op het bord.
< terug naar overzicht