Chili met nachos
Voedzaam, makkelijk en om je vingers bij af te likken!
Ingrediënten
200 gram Henri chili con carne of de vegetarische variant Chili sin carne
200 gram Henri witte rijst
40 gram Nacho chips
20 gram Goudse kaas
Toppings:
Jalapenos
Zure room of quacemole
Tomatenblokjes
200 gram Henri witte rijst
40 gram Nacho chips
20 gram Goudse kaas
Toppings:
Jalapenos
Zure room of quacemole
Tomatenblokjes
Bereidingswijze
Maak de chili con carne en witte rijst warm in de combi-steamer of au bain marie (in een pan met heet water tegen de kook aan).
Schep de witte rijst in een bowl, schep de chili erop. Leg de nacho chips erop en strooi de kaas erover.
Verwarm eventueel nog even kort onder grill om te gratineren.
Garneer met de toppings.
Schep de witte rijst in een bowl, schep de chili erop. Leg de nacho chips erop en strooi de kaas erover.
Verwarm eventueel nog even kort onder grill om te gratineren.
Garneer met de toppings.