Flatbread met ei en radicchio
Prachtig, vegetarisch lunchgerecht: een fraai belegd flatbread met o.a. bospaddestoelen, ei en truffelmayonaise.
Ingrediënten
Henri Vegan Truffelmayo
Henri Klassieke vinaigrette
1 Flatbread
Paddestoelenmix
(zonnebloem)olie
Radicchio
Witlof
Gepocheerd ei
Groentechips (bijv. van Terra, gekleurde chips van biet, bataat, truffelaardappel, etc)
tijm
Henri Klassieke vinaigrette
1 Flatbread
Paddestoelenmix
(zonnebloem)olie
Radicchio
Witlof
Gepocheerd ei
Groentechips (bijv. van Terra, gekleurde chips van biet, bataat, truffelaardappel, etc)
tijm
Bereidingswijze
Kant-en-klare flatbread afbakken. Iets af laten koelen en besmeren met vegan truffelmayo.
Paddestoelenmix kort op hoog vuur roerbakken met (zonnebloem)olie. Iets af laten koelen, meng met radicchio en witlof, maak licht aan met de vinaigrette. Hiermee de pizza beleggen. Gepocheerd ei erbij, garneren met tijm, de groentechips en toefjes vegan truffelmayo.